Nové weby v portfoliu AdActive vytvoří balíček MUŽI

Společnost AdActive, s.r.o., provozovatel reklamní sítě Elity network,  rozšiřuje své tematické inzertní balíčky o pack MUŽI. Naplní jej novinky v portfoliu společnosti.

Tematické inzertní balíčky společnosti jsou u inzerentů, a zejména mediálních agentur velmi oblíbené (nejžádanější packy jsou ŽENY a RODINA). AdActive tedy nově přichází s packem MUŽI, který je logickým doplněním stávajících balíčků.  (TZ)

Od června AdActive zastupuje internetová média společnosti oXy Online s.r.o. Světhardware.cz, Digimanie.cz a TVfreak.cz tak vytvoří základ nového mužského balíčku. „Od obchodního spojení s AdActive očekává oXy Online především vzájemně výhodnou spolupráci. My nabízíme čtenářsky a inzertně atraktivní weby z oblasti ICT a spotřební techniky s dlouholetou tradicí, AdActive potenciál pro jejich další obchodní růst prostřednictvím kampaní klientů, které naše obchodní oddělení neumělo obsloužit,“ říká Ing. Martina Baarová, vedoucí obchodu společnosti oXy Online.

Balíček doplní dva nově zastupované motoristické weby. Autoforum.cz – profesionální auto-moto magazín s nejpodrobnějšími testy aut v České republice a rozsáhlým diskusním fórem a Autembezpečně.cz – web zaměřený primárně na bezpečnost, bezpečností testy aut a autopříslušenství a na elektromobily a úsporné vozy.

„Cílem AdActive je dále rozšiřovat nabídku oblíbených tematických packů a stát se pětkou internetového trhu,“ říká Jan Vobecký, jednatel AdActive a obchodní ředitel Elity Network.

O agentuře AdActive, s.r.o.

Mediální agentura AdActive zastupuje významné subjekty působící on-line – mezi její klienty patří české mediální a reklamní agentury, významné internetové obchody i koncoví klienti. Tým odborníků má dlouholeté zkušenosti s realizací marketingových kampaní na internetu. Nabízí komplexní servis, zhodnocení investic vložených do reklamy v podobě následných zisků, ulehčuje práci partnerským agenturám. Mezi klíčové produkty společnosti AdActive patří reklamní síť Elity network (www.elity.net) sdružující elitní servery dle přísných výběrových kritérií. Díky širokému spektru spolupracujících serverů umožňuje velmi přesné zaměření na vhodné cílové skupiny formou tematických nákupních balíčku AdActive Packs. AdActive je zapojena do služby VideoAd, umožňující prodej a spouštění video spotů v rámci internetových stránek sdružených do Elity network. Společnost AdActive je členem Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR).
Další informace: www.adactive.cz. Aktuální ceník inzerce je k dispozici zde.