ACTIVE 24 zlevňuje doménu .CZ i další koncovky

Nejžádanější doménou na českém trhu je stále národní adresa s koncovkou .CZ. Nyní zákazníci ACTIVE 24 zaplatí za její roční registraci 179 korun. Výhodnější je také registrace evropské domény .EU i dalších koncovek. Zároveň zákazníci mohou nově zdarma využít na všech doménách službu přesměrování webu a e-mailů. (TZ)

V České republice je trvale nejpopulárnější internetovou adresou národní doména .CZ. U ACTIVE 24 činí podíl registrací této domény na celkovém počtu registrovaných domén více než 60 procent. Jen v loňském roce si koupilo .CZ doménu u ACTIVE 24 asi 30 tisíc zákazníků. Ti za ni teď zaplatí při registraci 179 Kč.

Výhodnější je také registrace evropské domény s koncovkou .EU. Cena této domény je  dočasně snížena na 99 Kč. Trvalé snížení ceny se dotklo koncovek .JE, .DJ a .SE. U domén SE a JE mohou zákazníci významově spojit název domény s její koncovkou a mít originální doménu ve tvaru např. honza.je nebo ukaz.se.

Zákazníci, kteří u ACTIVE 24 mají doménu, mohou nově zdarma využít přesměrování webu a e-mailů. Jde o služby Webforward a Mailforward. Prvně jmenovaná služba přesměruje návštěvníky přicházející na web s danou doménou na jinou internetovou adresu, kterou si zákazník zvolí. Služba Mailforward funguje analogicky. Přesměruje veškerou elektronickou poštu přicházející na danou doménu na jinou e-mailovou adresu. Obě služby byly dříve u ACTIVE 24 placené, nyní je mají všichni zákazníci ke všem doménovým koncovkám zdarma.

ACTIVE 24, s.r.o. je přední český registrátor domén a poskytovatel webhostingových služeb. Společnost se zaměřuje na malé a střední podniky i jednotlivce, kterým nabízí kompletní internetová řešení.

Mezi hlavní služby patří poskytování hostingu všech úrovní a kategorií, včetně řešení pro e-shop a e-mailových řešení nebo kompletní nabídku serverových řešení. Sledování současných trendů technického vývoje a naslouchání potřebám zákazníků umožňuje společnosti nabízet své služby vždy v té nejlepší kvalitě. ACTIVE 24 je na trhu již 15 let, je firmou s prověřenou a úspěšnou historií a se silným nadnárodním zázemím. www.active24.cz