AirLive představila novou stropní IP kameru s nočním viděním POE-280HD

Taipei, Taiwan: AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, nedávno představila novinku AirLive POE-280HD stropní 1,3 Mpix IP kameru s LED přísvitem a ICR filtrem, který umožňuje kameře vidět v noci. Na tomto modelu je 1,3 Mpix snímač CMOS, který umožňuje dosáhnout kvality obrazu HD. Nahrávací rozlišení dosahuje až 1280×1024 pix., čtyřikrát více než je VGA rozlišení. (TZ)

Kamera má 4mm objektiv. Kamera AirLive POE-280HD je vybavena 18 IR LED diodami, takže můžete nahrávat snímky v úplné tmě na vzdálenost až 15 metrů. Odnímatelný IR-cut filtr umožňuje uživateli nastavit funkci nahrávání a světelných podmínek, což zajistí, že kamera je ideální pro většinu vnitřních prostor.

Kamera AirLive POE-280HD má slot pro karty microSD, jehož prostřednictvím je schopna nahrávat záznam, i když není připojena v internetové síti. Dráty jsou soustředěny v panelu, čímž se proces instalace jednodužší a kabely jsou dobře organizovány. Síťové funkce, jako je komprese H.264, napájení PoE (Power over Ethernet) a podpora ONVIF umožňují instalaci zařízení v různých prostředích. Tyto kamery jsou vhodné pro většinu vnitřních prostor, jako jsou kanceláře, výtahy a třeba nákupní centra.

U větších projektů je možno si při instalaci vybrat software CamPro Professional, inteligentní kontrolní systém, který byl navržen v reakci na poptávku zákazníků po specifických funkcích a vlastnostech profesionálních zařízení, na základě architektury klient / server, CamPro Professional poskytuje vzdálenou správu. Pouze tento software nainstalujete na vašem serveru a řídit jej z jakéhokoliv místa na světě.

Pro ještě větší pohodlí jsme vyvinuli IPCAM Viewer. Díky této funkci si můžete prohlédnout obrázky

z několika kamer pomocí zařízení se systémem Android, iPhone nebo iPad.
Více informací o tomto modelu: http://cz.airlive.com/product/POE-200HD-4MM

AirLive : AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com