Přichází Crysis 3!

Praha – 16. dubna 2012 – Společnost Electronic Arts a vývojářské studio Crytek dnes oznámily titul Crysis 3, který se stane první akční peckou roku 2013. S využitím výkonu CryENGINE, vlastního herního enginu Cryteku, nabídne Crysis 3 bezkonkurenční grafické zpracování a dynamický herní systém. (TZ)

Hráči se opět v roli „Proroka“ vrátí do New Yorku, kde zjistí, že celé město bylo zapouzdřeno do nanokopule vytvořené zločineckou organizací Cell Corporation. Takzvaná „Kopule svobody“ v New York City je ve skutečnosti deštným pralesem v ulicích někdejšího velkoměsta, nyní oplývajících převislými stromy, neproniknutelnými mokřinami a divokými řekami. Uvnitř „Kopule svobody“ se nachází sedm charakteristických prostředí plných nástrah známých jako „Sedm divů“. Tento nový nebezpečný svět si žádá nové vyspělé zbraně a taktiku boje. Prorok bude nyní používat smrtící kompozitní luk, vylepšený nanooblek i ničivé mimozemské technologie a stane se tak nejobávanějším lovcem planety.

V roce 2047 se Prorok vydává na odvetnou misi s cílem zjistit pravé motivy Cell Corporation k vybudování karanténních nanokopulí. Občanům bylo sděleno, že tyto gigantické struktury nad celými městskými oblastmi byly vztyčeny na jejich ochranu a k vyčištění metropolí od zbytků sil Cephů. Ve skutečnosti jsou nanokopule součástí tajného plánu Cell Corporation získat teritorium a technologie k ovládnutí světa. S mimozemskými Cephy číhajícími za každým rohem a neustále útočícími nepřáteli z řad lidí není nikde bezpečno. Pro Proroka je však na jeho cestě za odplatou cílem každý z nich.

Hráči mohou již nyní začít předobjednávat edici Crysis 3 Hunter*, která jim poskytne prostředky k úspěšnému lovu v multiplayeru. Konkrétně se jedná o přednostní přístup k novému speciálnímu luku s příslušenstvím a modul „Hunter“ pro nanooblek ke zvýšení kapacity energie a přidání nových funkcí. Hráči, kteří si tuto edici předobjednají již nyní, dostanou další náskok pro online hraní v podobě bonusových zkušenostních bodů až do 5. úrovně, originální povrchovou úpravu pro luk a tři exkluzivní psí známky na stylové lovecké výpravy**. Edice Crysis 3 Hunter je v prodeji na portálu Origin. Předobjednávková nabídka lokálních prodejců se finalizuje a bude zveřejněna v brzké době.

Vydání Crysis 3 je plánováno na jaro 2013 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Další informace naleznete na www.crysis.ea.com nebo www.facebook.com/crysisczsk.

*Nabídka platí do vyprodání zásob.

**Platí podmínky a omezení. Podrobnosti viz www.crysis.ea.com/preorder.

Tagged