Televizory Samsung jako první s aplikací, která streamuje rádio Frekvenci 1

Praha, 17. dubna 2012 – Samsung dnes spustil na televizorech a přehrávačích Blu-ray disků novou aplikaci, která streamuje obsah jednoho z nejposlouchanějších rádií v Česku – Frekvenci 1. Aplikace je dostupná v televizorech a Blu-ray přehrávačích od modelového roku 2010 až 2012. Se streamováním rádiového vysílání je první svého druhu. (TZ)

„Když má uživatel aplikaci spuštěnou, ukazuje se mu název aktuální skladby, interpreta a čtyři poslední přehrané písničky. Widget přináší do obývacích pokojů  další rozměr zábavy. Obzvláště zajímavý je pro domácí kina, kde streaming hudby dává největší smysl,“ řekl Pavel Mizera, Content Specialist Smart TV společnosti Samsung.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2011 dosáhly její konsolidované tržby výše 143,1 mld. USD. Ve 205 pobočkách v 71 zemích po celém světě zaměstnává přibližně 222 000 pracovníků. Je rozdělena do dvou samostatných organizací, které koordinují činnost devíti nezávislých divizí: Digital Media & Communications, pod níž spadají Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions a Digital Imaging; a Device Solutions, jež se skládá z divizí Memory, System LSI a LCD. Společnost Samsung Electronics si vydobyla uznání za špičkové výsledky, kterých dosahuje při plnění celé řady ekonomických, ekologických a sociálních kritérií, a byla vyhlášena nejudržitelnější technologickou společností z Dow Jonesova indexu udržitelnosti za rok 2011. Další informace získáte na adrese www.samsung.com.