Blesk.cz otevírá čtvrtý ročník soutěže NejPes!

Je právě váš čtyřnohý miláček ten nejkrásnější, nejpřítulnější či nejšikovnější? Přihlaste ho do oblíbené soutěže serveru Blesk.cz NejPes, která startuje již 3. května! (TZ)

Čtvrtý ročník jedné z nejúspěšnějších soutěží serveru Blesk.cz právě startuje. Majitelé a milovníci psů mohou od 3. do 30. května na www.nejpes.cz vytvářet svým pejskům online profily a přihlašovat jejich fotografie do soutěže. Nejprve internetovým a posléze SMS hlasováním pak návštěvníci Blesk.cz zvolí za každý kraj České republiky 15 finalistů. Od 14. do 21. června bude následně probíhat finálové hlasování, jehož vítěz se stane NejPsem Česka.

První tři semifinalisté z každého kraje získají atraktivní ceny od společnosti Pet center. Účastníci celorepublikového finále na 2. a 3. místě obdrží finanční výhry v hodnotě 15 000 a 5 000 Kč, hlavní vítěz a nositel titulu NejPes 2012 obdrží výhru ve výši 30 000 Kč.

S tradiční soutěží NejPes 2012 je spojený také komunitní server www.nejpes.cz určený pro majitele a chovatele psů všech ras. Součástí stránek je kromě aktuálních novinek a informací ze světa psů také obsáhlý katalog psích plemen, tématické diskuze chovatelů, příběhy, vtipy, psí bazar a online obchod http://shop.nejpes.cz/ s komplexní nabídkou všech chovatelských potřeb nejen pro majitele psů.

Ringier Axel Springer CZ je vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tituly čte více než 3,9 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice i dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.