BenQ promítne Pražanům na Letné fotbalový zápas Česko vs. Rusko

Praha, 31. května 2012 – Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel produktů v oblasti životního stylu a globální lídr na trhu DLP® projektorů, zprostředkuje 8. června 2012 Pražanům fotbalovou podívanou na plátně o rozměrech 3 x 5 m pod širým nebem. Na veřejnou projekci ve venkovních prostorách Letenského zámečku je zvána široká veřejnost. Na své si přijdou nejen fotbaloví fanoušci, ale také milovníci videoher a rodiny s dětmi. Na návštěvníky této akce čekají kromě zábavy rovněž atraktivní dárky od BenQ! (TZ)

Vážení přátelé fotbalu, s politováním Vám musíme oznámit, že promítání v pátek 8. 6. 2012 se z důvodu nepříznivé předpovědi počasí ruší.

Jako náhradní termín byla zvolena sobota 16. 6. 2012, kdy se bude promítat zápas českého týmu s Polskem. Těšíme se na Vás! Organizační tým BenQ

Promítání zápasu české reprezentace s ruským týmem v rámci fotbalového šampionátu EURO 2012 bude možné sledovat na velkém plátně umístěném na zahrádce přilehlé k Letenskému zámečku, mezi Pražany nazývané „Pod kaštany“. Tato lokalita je proslulá pohodovou atmosférou letních zahrádek, s bohatými možnostmi občerstvení, zahrnujícími točené pivo, široký výběr dalších nápojů a také něco k snědku. Ve spojení s příjemným letním počasím dává tento event tušit neopakovatelnou atmosféru pro fandění národnímu týmu. K projekci bude použit špičkový projektor BenQ SH960 se dvěma lampami zajišťujícími mimořádný jas 5 500 ANSI lumenů.

Druhým stanovištěm, které pro tento večer BenQ osadí svojí špičkovou technikou, bude částečně zastřešený taneční parket v bezprostřední blízkosti zámečku. Zde si přijdou na své především ti, kteří propadli kouzlu počítačových her nebo by si je rádi poprvé vyzkoušeli.. Prostřednictvím konzole Xbox 360 s převratnou technologií Kinect se může každý stát na chvíli fotbalovým hráčem na velkém stadionu a poměřit své hráčské nadání a schopnosti s ostatními. Konzole snímá tělo hráče, jeho pohyby jsou kopírovány do postavy ve hře a ta je promítaná projektorem BenQ na plátno. Pro návštěvníky připraví BenQ kromě zábavy také řadu věcných dárků a možnost vyhrát jeden z deseti fotoaparátů BenQ LM100, který je skvělým společníkem na letní dovolenou – vodotěsný až do hloubky 5 metrů. Na akci pak po jejím skončení naváže soutěž na www.facebook.com/BenQCeskaRepublika, v níž bude možné vyhrát žhavou novinku – fotoaparát BenQ G1. Přijďte se bavit, těšíme se na Vás! Fotografie parku na Letné naleznete na tomto odkazu.

O společnosti BenQ Europe

BenQ Europe, regionální zastoupení společnosti BenQ Corporation s centrálou v Nizozemí, působí na hlavních evropských trzích včetně Rakouska, zemí Beneluxu, střední a východní Evropy, Francie, Německa, Itálie, severských zemí, Ruska, Španělska, Švýcarska a Velké Británie. V duchu hesla této značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“ nabízí BenQ Europe širokou škálu produktů s integrovanými technologiemi:

digitální projektory, LCD monitory, LCD TV a digitální fotoaparáty. Díky spojení nadšení a profesionality, dokonalosti a realizace, péče a příspěvků je BenQ jedničkou na světovém trhu DLP® projektorů a patří mezi 3 firmy s největším podílem na trhu projektorů ve více než 22 zemích Evropy. Kromě toho je společnost BenQ Europe specialistou na LED monitory a patří mezi 5 firem s největším podílem na trhu monitorů v různých zemích, jako je například Rakousko, Rusko a Švédsko.

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední dodavatel síťových lifestyle digitálních zařízení, je všestranná společnost, která vyniká zejména v oblasti designu produktů, zobrazovacích technologií a mobilních technologií. BenQ nabízí bezkonkurenční šíři a hloubku lifestyle produktů a integrovaných technologií napříč platformami v duchu hesla značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“, včetně digitálních projektorů, LCD monitorů, notebooků, netbooků, All-in-One PC, LCD displejů, digitálních fotoaparátů, paměťových zařízení, čteček e-knih, mobilních telefonů, paměťových médií a zařízení standardu HID, jako jsou například myši a klávesnice.