Rubikon PR zajistí komunikaci slevového portálu Zapakatel.cz

Praha 25. června 2012 – Agentura Rubikon PR uspěla ve výběrovém řízení na komunikaci jednoho z největších českých slevových portálů Zapakatel.cz. Rubikon PR od června zajišťuje korporátní i produktovou komunikaci a stará se o profilaci vedení společnosti.  (TZ)

“Rozhodli jsme se spolupracovat s agenturou Rubikon PR, protože jejich tým v průběhu výběrového řízení prokázal, že se dobře orientuje v naší oblasti trhu. Z komunikace s agenturou jsme vycítili, že rozumí výzvám, které komunikace slevového portálu obnáší,” řekl Tomáš Carba, marketingový ředitel Zapakatel.cz.

“Velmi oceňuji vůli Zapakatele otevřeně a inovativně komunikovat. Spolu s klientem cítíme, že konsolidace na trhu slevových portálů rychle pokračuje a seriózní velcí hráči musí být slyšet. Chceme se zaměřit zejména na profilaci Zapakatel.cz jako experta na cestování a výhodné zájezdy,” řekl k nově navázané spolupráci Šimon Rákosník, Managing Partner Rubikon PR.

Za Rubikon PR bude komunikaci Zapakatel.cz kromě Šimona Rákosníka zajišťovat zejména Ondřej Duffek, specialista na komunikaci technologických a online klientů Rubikon PR.

O Rubikon PR

Rubikon PR je mladá agentura založená třemi přáteli a zkušenými konzultanty, kteří jsou přesvědčeni o významu a nezbytnosti PR pro úspěch firem na trhu. Jejich výzva zní: Překročte s naší pomocí komunikační Rubikon, dejte hlas vlastní komunikaci a nebojte se přihlásit k vlastnímu úspěchu. Rubikon PR věří, že kvalitní PR je zejména investicí do budoucna, která společnostem přináší nejen lepší reputaci, ale také růst výdělku.

O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé nakupovat speciální nebo nevyužité vouchery, platit v hotovosti či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum v Brně.

Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz),  Google+ (Zapakatel.cz) a Foursquare (Zapakatel.cz).