100Mega Distribution oznamuje novou distribuci NGS

Brno, 11.7.2012: Společnost 100Mega Distribution ohlásila svou nejnovější distribuci produktů značky NGS, které zahrnují nejen počitačové příslušenství, ale také malé domácí spotřebiče. (TZ)

NGS je jednou z hlavních evropských nadnárodních společností zabývající se zejména výrobou a distribucí počítačových periferií a spotřební elektroniky jak pro domácnost, tak i pro průmyslové použití. Společnost byla založena v roce 1986 a ve svých počátcích se věnovala výhradně záložním zdrojům (UPS). V roce 1994 se společnost rozhodla dát nový impuls svému podnikání a začala diverzifikovat svůj obchodní a výrobní program. Aby NGS obstála v přísném konkurenčním prostředí, uskutečnila ve svém podnikání rozhodující kroky, který spočíval například i v  outsourcingu části výroby. Oba kroky, tedy diversifikace a outsoursing pak jednoznačně vedly ke zvýšení konkurenceschopnosti. Díky stabilnímu růstu společnost si NGS vydobyla pevnou pozici na trhu s nálepkou vysoké spolehlivosti produktů. Dnes NGS nabízí širokou škálu produktů, tedy od periferií až po spotřební elektroniku. NGS distribuuje své produkty prostřednictvím několika distributorů, velkoobchodů jak ve Španělsku, tak i v ostatních zemích.

NGS své výrobní portfolio řadí do čtyř základních linií. NGS Technologie se zaměřuje na veškeré počítačové periferie, tedy např. anatomické a barevné myši, klávesnice, inovativní reproduktory, UPS, webkamery a mnoho dalších. NGS Home se věnuje malým spotřebičům, například žehličkám. NGS Bags, jak název sám napovídá se zaměřuje na kufry, aktovky na notebooky, obaly na tablety a jim podobné produkty. Poslední linií je NGS Elektronika, kam spadají všechny další produkty vám známé pod názvy typu MP3, DVD, TDT, rádia apod.

V současné době je například linie NGS Technologie, tedy základní pilíř podnikání společnosti s 25-ti letou historií a zkušenostmi, považována nejen v zahraničí, ale i mezi českými zákazníky za referenční značku. NGS Technologie se specializuje na projektování a výrobu periférií a příslušenství pro počítače.

Každý výrobek NGS byl vyroben pod přísnou kontrolou kvality. Zavedena jsou velmi precizní opatření, která umožňují, že společnost nabízí ty nejlepší vlastnosti s nejvyššími zárukami spokojenosti svých zákazníků. NGS si zakládá na dodržování všech norem kvality a evropských směrnic, které se zaměřují na bezpečnost uživatelů a kvalitu jak ve vztahu k výrobku tak ve vztahu správného použití přístroje.

NGS v roce 2008 slavnostně otevřela svoji novou distribuční centrálu o ploše 11000 m2 a ve své době byla považována za nejmodernější plně automatizovaný sklad v Evropě.

O 100Mega Distribution s.r.o.

Společnost byla založena v roce 1991 jako velkoobchod s počítačovými komponenty a výrobce počítačů. Vsoučasné době patří mezi největší distribuční společnosti v České republice. Má sídlo v Brně a pobočky v Českých Budějovicích, Plzni, Praze a Ostravě. Více informací na www.100mega.cz.