Domácí síť snadno a rychle s FRITZ!Powerline

Společnost AVM GmbH zákazníkům již řadu let úspěšně nabízí ucelenou sadu osvědčených koncových zařízení AVM Fritz! pro širokopásmový přístup k Internetu, drátová i bezdrátová data, hlas a televizi s pokrytím celé domácnosti.  (TZ)
K velké popularitě produktů AVM značnou měrou přispívá skutečnost, že firma klade mimořádný důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem pohodlně využívat všechny dostupné funkční možnosti produktů AVM Fritz!.

To v plné míře platí také o novém zařízení pro realizaci domácí LAN sítě, kterým je produkt AVM FRITZ!Powerline. Ten využívá méně obvyklou nicméně osvědčenou technologii pro přenos dat po vnitřních elektrických rozvodech, takže k propojení více PC není třeba instalovat další kabeláž.

AVM FRITZ!Powerline nabízí přenosové rychlosti až 500 Mbit/s, a proto vyhovuje i pro náročnější multimediální aplikace. Data jsou navíc během přenosu zabezpečena šifrováním 128-bit AES.

Více informací o koncových broadband zařízeních řady AVM Fritz! můžete získat na stránkách
http://www.gestocomm.cz/gesto-communications-kategorie-koncova-zarizeni-avm-pro-broadband-pripojeni-k-internetu.htm

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,
www.gestocomm.cz

Distributorem zařízení AVM pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.