Čtvrtý mobilní operátor Air Telecom rozšiřuje služby o GSM a přichází s nejvýhodnějším neomezeným voláním na trhu

Praha, 18. dubna 2013 – Zákazníci čtvrtého mobilního operátora Air Telecom, který na podzim loňského roku odkoupil síť U:fon, mohou nově volat také v nejrozšířenější mobilní síti standardu GSM. Mohou tak bez omezení využívat např. své chytré mobilní telefony nebo tablety. Operátor zároveň dnes představil tarif neomezeného volání Air Unlimited za nejnižší cenu na trhu – 640 Kč měsíčně včetně DPH. Nabídka je určena pro stávající i nové zákazníky Air Telecomu (provozovatele sítě U:fon). Dostupná je tak již nyní, a to nejprve na prodejní lince 800 666 777 a e-shopu www.ufon.cz. (TZ)

Mobilní operátor Air Telecom dnes v rámci své produktové strategie v České republice rozšířil své portfolio mobilních služeb ve standardu GSM. Zároveň dnes představil nejvýhodnější neomezený tarif na trhu.

Air Telecom (U:fon) spouští GSM služby…

Čtvrtý mobilní operátor Air Telecom bude využívat hostující síť jednoho z tuzemských mobilních operátorů, a to ve stejně širokém spektru souvisejících GSM služeb i v kvalitě  pokrytí signálem České republiky, na něž jsou rezidentní zákazníci zvyklí u kteréhokoliv z trojice dominantních operátorů.

K poskytování služeb však využívá vlastní call centrum, infolinku, e-shop i další potřebné vlastní technologické zázemí.

Mobilní operátor Air Telecom, který na podzim roku 2012 odkoupil síť U:fon, díky tomu tak plánovaně rozšířil své portfolio služeb i o tarify v síti nejběžnějšího standardu GSM. Touto fází však rozšiřování působení na českém trhu nekončí.

„Nejsme pouhý virtuální operátor a nejsme ani jiný tabulkový typ „podoperátora“. Jsme čtvrtý plnohodnotný mobilní operátor, který na trhu působí již od roku 2007. Velmi rádi však nyní představujeme našim zákazníkům i výhodu možnosti získat kvalitní a přitom levné služby v síti GSM,“ řekl k tomu Martin Hes, předseda představenstva Air Telecom a.s.

Air Telecom vlastní osvědčení o provozování mobilní komunikační sítě, prodeji hlasových služeb a služeb přenosu dat a přístupu k internetu.

… a nabízí nejvýhodnější neomezené volání na trhu

Společně se vstupem do sítě ve standardu GSM dnes Air Telecom představuje i své tarify „Air“. Ty jsou již nyní k dispozici na společné prodejní lince Air Telecom a U:fon 800 666 777 nebo v eshopu www.ufon.cz.

Prvním z nich je tarif neomezeného volání do všech sítí s názvem Air Unlimited. Za cenu 640 Kč včetně DPH měsíčně zákazníci získají volání neomezeně do všech sítí a datový balíček s 1 GB FUP (závazek na 24 měsíců), při variantě bez úvazku vyjde tento neomezený tarif na 749 Kč včetně DPH. Cena SMS zprávy vychází na 1,01 Kč.

„Tarif Air Unlimited je tak levný, protože dáváme svým zákazníkům na výběr, zda chtějí platit za neomezené SMS,“ komentuje Roman Fůra, Business Development Director společnosti Air Telecom. „Naší filozofií je, že zákazníci, kteří chtějí neomezené volání, SMS zprávy z různých důvodů takřka nevyužijí. Proto jsme neomezený tarif pro tuto skupinu klientů udělali rovnou levnější. Naopak jsme vsadili na fenomén dnešní doby – internet v mobilu, proto má náš tarif již v základu 1 GB dat.“

SMS jsou možné také neomezeně

Naopak zákazníkům, kteří neomezené SMS zprávy budou přesto využívat, je připraven speciální balíček neomezených SMS zpráv. Za ten si připlatí 40 Kč včetně DPH měsíčně, celková cena neomezeného tarifu s 24měsíčním závazkem vyjde na pouhých 680 Kč včetně DPH.

Zákazníci Air Telecomu jsou i členy výhodného U:fon klubu

V U:fonově klubu mají zákazníci řadu benefitů v podobě řady výhodných hlasových i datových služeb, nejen v GSM síti, v mnoha případech za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Klub U:fon bude do budoucna nabízet i věrnostní program a další zvýhodnění. Ke vstupu do U:fon klubu se nevážou žádné další podmínky, členům z něj nevyplývají ani další povinnosti.

Všechny uvedené GSM tarify jsou k dispozici bez rozdílu pro naše stávající zákazníky, ale i ty nové, kteří se automaticky členem U:fon klubu stanou.

Dostupnost nových GSM tarifů

Nové tarify jsou dostupné novým i stávajícím zákazníkům Air Telecomu v rámci U:fon klubu na eshopu – www.ufon.cz, nebo na prodejní lince na čísle 800 666 777. V prodejnách se značkou Air Telecom či U:fon si je zákazníci budou moci pořídit v průběhu května 2013.

Tarify pro firmy a SME

Air Telecom v brzké době přijde i se speciálními tarify „Air“ pro společnosti a živnostníky.

Více informací na http://www.ufon.cz

O mobilním operátorovi Air Telecom

Český mobilní operátor Air Telecom, a. s., je od podzimu 2012 vlastníkem a provozovatelem sítě U:fon, a od dubna 2013 v rámci svého U:fon klubu i poskytovatelem tarifů a služeb v síti s nejběžnějším standardem – GSM. S koupí sítě U:fon získal v roce 2012 mobilní operátor Air Telecom rovněž významné telekomunikační know-how, zkušenosti z trhu, zázemí i zákaznickou bázi. Je čtvrtým mobilním operátorem na českém trhu.

Air Telecom plánuje v roce 2013 výrazně posílit své obchodní týmy na centrální i regionální úrovni, prvním krokem je rozšíření telekomunikačních služeb o produkty v síti GSM.

Air Telecom patří do úspěšné celosvětové obchodní skupiny N&F Marketing Group, která se zabývá mimo jiné přímým a klasickým marketingem. Je také vlastníkem největší obchodní sítě v České republice a na trhu působí od roku 2002.

Více informací získáte na stránkách http://www.ufon.cz nebo na výše uvedených PR kontaktech.

O mobilní síti U:fon

V roce 2006 získal provozovatel sítě U:fon oprávnění k využívání frekvencí v pásmu 410-430 MHz, což mu umožnilo vybudovat celoplošnou síť ve standardu CDMA. Mobilní síť U:fon již od roku 2007 nabízí rychlý a levný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. V červnu 2008 poprvé zákazníkům nabídla i mobilní hlasové služby.

Od roku 2010 jako první v ČR umožnil v rámci své sítě se standardem CDMA vstup virtuálních mobilních operátorů.

Provozovatel sítě U:fon nabízí své datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace srovnatelnou s UMTS/HSDPA.

Více informací získáte na stránkách http://www.ufon.cz