Reprezentační obránce Michal Kadlec se stává oficiální tváří FIFA14

Praha, 10. července 2013 –  Poprvé od roku 2008 a podruhé v historii bude mít česká verze nejpopulárnější fotbalové simulace na světě na svém obalu domácího hráče. Novou oficiální tváří FIFA se stává Michal Kadlec, obránce českého národního týmu a Fenerbahce Istanbul, kam před pár týdny přestoupil z německého Leverkusenu. (TZ)

„Díky tomu, že série FIFA obsahuje kompletní český národní tým, umístění českého hráče na obal FIFA jsme zvažovali již delší dobu. Hledali jsme ovšem někoho, kdo hře nejen propůjčí tvář, ale bude také opravdovým fanouškem série FIFA. Michala jsme oslovili na základě toho, že hry FIFA řadu let velmi intenzivně hraje,“ popsal výběr nové tváře Dušan Benža, PR manažer EA SPORTS.

Vášeň Michala Kadlece pro sérii FIFA potvrzuje skutečnost, že na soustředění pravidelně vozí herní konzoli, aktuální hru FIFA a HD projektor, tak aby si mohl hraní užívat ve stejné kvalitě jako doma.

„Být na ‚krabici’ FIFA vedle Messiho je pro mě jako velkého fanouška téhle hry prostě pecka. FIFU hraji už sedm sezón – poslední tři čím dál častěji v režimu Football Ultimate Team, protože mě baví si skládat vlastní tým snů,“ popisuje s úsměvem svůj vztah k sérii Michal Kadlec a vyzývá všechny české a slovenské hráče. „FIFA je pro mě hlavně o soupeření a hecování. Pilně trénujte, protože jestli mě někdy potkáte online, přes mojí obranu se dostanete jen těžko!“

Kadlec bude na obalu FIFA14, která vychází 26. září pro Xbox 360, PlayStation 3, PC a řadu dalších platforem, zobrazen v dresu reprezentace České republiky, Lionel Messi v dresu FC Barcelona.

O společnosti Electronic Arts a značce EA SPORTS

Electronic Arts Inc. (EA) je předním světovým vydavatelem interaktivního softwaru pro konzole, osobní počítače, mobilní telefony a tablety. Působí v 75 zemích světa a má více než 275 miliónů registrovaných hráčů. EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivních sportovních videoher. Mezi nejznámější série těchto titulů patří FIFA, NHL, NBA LIVE, Tiger Woods PGA TOUR®, SSX™ či Fight Night. Více informací naleznete na specializovaném portálu pro tituly EA SPORTS www.easports.cz. Další informace o společnosti EA naleznete na oficiálních webových stránkách www.ea.com/cz.

Tagged