Samsung SMART TV: Buďte v obraze!

Praha, 2. září 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd., přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence, rozšiřuje nabídku aplikací nejen ve svých chytrých televizorech. Od 1. září je v nejnovějších modelech Samsung Smart TV až po chytré televizory s rokem výroby 2011 a ve vybraných modelech domácích kin a Blu-Ray přehrávačů dostupná nová aplikace ParlamentniListy.cz. (TZ)

Aplikace Parlamentnilisty.cz přináší zprávy ze stejnojmenného zpravodajského a komunikačního serveru. Uživatelé tak mají možnost získat aktuální a rychlý přehled o dění v domácí politice a čerpat informace jediným kliknutím z více než stovky nových zpráv, které denně server zveřejňuje. Aplikace byla oproštěna od nadbytečných funkcí tak, aby zprávy nabídla v přehledné a atraktivní formě.

Nejnovější televize Samsung Smart TV řady F7000 a F8000 nabízí širokou škálu technologií a užitečných inovací. Mohou se ovládat hlasem a pohybem prostřednictvím revoluční technologie Smart Interaction a stejně tak nabízí jednodušší přístup k multimediálnímu obsahu a novým zážitkům pomocí funkce Smart Hub. Televizory Samsung Smart TV se vyznačují vysokou úrovní kvality obrazu s rozlišením Full HD 1080p.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.

O projektu ParlamentníListy.cz:

Projekt ParlamentníListy.cz (www.parlamentnilisty.cz) přináší neomezený přístup pro více jak 40 tisíc volených zastupitelů (do části webu „Profily“), kde mohou zcela bez zásahu redakce publikovat vlastní autorizovaný obsah. Cílem projektu je v tomto ohledu vytvořit samostatný systém pro oboustrannou komunikaci mezi jednotlivými volenými zastupiteli všech úrovní (institucemi, obcemi) a občany-voliči. Z tohoto pohledu je v zásadě doplňkem vlastní redakční část projektu. Ta přináší obsah  v zásadnějších sděleních a článcích o politice v celostátním, regionálním, nebo městském měřítku včetně jejího zákulisí. Vlastní obsahová část má za cíl přinést maximum různých názorů a pohledů (často konfliktních a logicky rozdílných) na tu samou věc s cílem vyvolat věcnou diskuzi. V tomto ohledu je strategie ParlamentníchListů.cz maximálně liberální vůči všem voleným zastupitelům
a názorům občanů-voličů.