Kvalitu tiskáren Sharp potvrzují i ocenění v BLI „Pick of the Year“

Praha, 3. září 2013 – Tiskárny značky Sharp získaly dvě ocenění od nezávislé organizace Buyers Laboratory LLC (BLI). Tiskárna MX-7040N uspěla v kategorii barevných zařízení, model MX-M904 v kategorii monochromatických tiskáren. Ocenění jsou udělována produktům s vynikajícím výkonem a funkčností, na nichž byla úspěšně provedena řada ověřených laboratorních testů. (TZ)

Tiskárna Sharp MX-7040N se v testu ukázala jako velmi spolehlivá. „V testu odolnosti dokázala vytvořit více než 275 000 výtisků. Navíc je to velmi univerzální přístroj, který lze nakonfigurovat pro typickou kancelářskou práci, ale splňuje i potřeby středně kapacitních objemů,“ uvedl Pete Emory, manažer laboratorního testování v BLI.  Společně s modelem MX-M904 tiskárny získaly vysoké známky i za kvalitu výtisků. Oba modely se vyznačují technologii oddělování vzduchem a pokročilými možnostmi úprav.

Barevná a s vysokou kapacitou: MX-7040N

Model MX-7040N tiskne barevně s rychlostí 61 – 70 stránek za minutu. Velkokapacitní zásobník papíru je navíc doplněn o technologická řešení zabraňující zasekávání papíru. Naskenované snímky lze v reálném čase nejen vidět, ale rovnou i upravovat pomocí dotykové obrazovky. Tiskárna umožňuje nastavení podle potřeb uživatelů.

Ocenění BLI: Vysoce doporučovaná A3 barevná MFP tiskárna

Černobílý tisk za méně než vteřinu: MX-M904

Více než 90 stránek za minutu, devět vysokokapacitních zásobníků papíru s kapacitou až 13 500 listů, systém oddělování papírů pomocí vzduchu a pevný disk s největší kapacitou ve své třídě. To jsou jen některé z mnoha užitečných a práci usnadňujících funkcí tiskárny MX-M904. Dalšími jsou i možnosti úpravy, snímač vlhkosti či vertikální oddělení až 10 000 listů papíru.

Ocenění BLI: Vysoce doporučovaná A3 černobílá MFP tiskárna

Cena Pick of the Year

Nezávislou organizací Buyers Laboratory LLC (BLI) jsou dvakrát ročně udělována ocenění produktů s vynikajícím výkonem. Dvouměsíční testy zahrnují například vícestranný test odolnosti, jehož součástí je práce individuálních zařízení po dobu stanovenou výrobcem coby maximální pracovní cyklus. Další testy se zaměřují na snadnost použití, zásobování materiály, výkonost a hodnoty.

Produkty, které úspěšně prošly řadou testů, získávají pečeť BLI „Doporučeno“ nebo „Velmi doporučeno“ a „Certifikát spolehlivost“. Prestižní ocenění „Pick“ BLI získávají produkty nejvyšší kvality a zákazníkovi tak přislibují nezávisle zkontrolovanou kvalitu.

Informace o společnosti Sharp

Společnost Sharp je lídrem v oblasti výzkumu a rozvoje moderní spotřební elektroniky. Nabídka společnosti zahrnuje LCD TV, audio systémy a tzv. bílou techniku (např. chladničky, mrazničky a mikrovlnné trouby), stejně jako čističky vzduchu. Důraz na inovace dokazují nejnovější řešení, např. parní trouby (mikrovlnné trouby s funkcí vaření v páře 3 v 1), technologie Quattron použitá v LCD TV a iontová technologie Plasmacluster, používaná v domácích spotřebičích. Jedním z hlavních aspektů filozofie společnosti Sharp je respekt k životnímu prostředí, který se odráží ve způsobu, jakým se produkty navrhují a vyrábí. Produkty společnosti Sharp se proto vyrábí výhradně z ekologických materiálů, vyznačují se nízkou spotřebou energie a jsou zcela recyklovatelné.