Ivo Kramoliš byl pověřen dočasným vedením lokální pobočky SAP

Praha — 4. září 2013 — S platností od 2. září nastupuje na pozici generálního ředitele společnosti SAP ČR s.r.o. Ivo Kramoliš. Dosavadní generální ředitel Roman Teiml předává svému dlouholetému kolegovi vedení pobočky a po dvouapůlletém působení na této pozici se rozhodl pokračovat v profesní kariéře mimo SAP. (TZ)

Ivo Kramoliš přišel do společnosti v roce 2011 na pozici ředitele pro oblast služeb v regionu střední a východní Evropy. Na této pozici zůstává nadále a paralelně bude zastávat i pozice prozatímního generálního ředitele české pobočky SAP. Před příchodem do SAP pracoval Ivo Kramoliš na manažerských pozicích ve společnostech Siemens a IBM. Během svého více než dvouletého působení v SAP měl Ivo Kramoliš vliv na výrazný nárůst profitability a prodejů v oblasti služeb. Díky svým rozsáhlým zkušenostem v oblasti rozvoje obchodu a znalostem českého i regionálního trhu je výraznou posilou lokálního týmu.

„Mým cílem ve vedení české pobočky je rozvoj inovativních řešení, která pomohou našim zákazníkům dosáhnout lepší konkurenceschopnosti jak na českém trhu, tak v mezinárodním prostředí. Zaměříme se na rozvoj současné zákaznické báze a oslovování nových zákazníků s důrazem na oborová řešení v segmentech s růstovým potenciálem. Jako zásadní považuji úzkou spolupráci založenou na vzájemné důvěře našich zákazníků a kompetentních business konzultantů společnosti SAP i partnerských firem,“ popsal Ivo Kramoliš své priority na nové pozici.

Ivo Kramoliš je absolventem Sheffield Hallam University a The Nottingham Trent University. Hovoří plynně anglicky, německy, polsky a rusky. Ve volném čase se Ivo Kramoliš věnuje především sportovnímu létání, je držitelem licence soukromého pilota, a také sportovní střelbě IPSC a golfu.

Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.

Fotobanku společnosti SAP najdete zde: http://www.sap-tv.com/stockfootage/

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 238 000 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.