Vezměte své přátele k MOBIL.CZ a volejte si neomezeně

Virtuální operátor MOBIL.CZ od dnešního dne nabízí svým zákazníkům nový balíček Pokecám v MOBILu. Balíček stojí 149 korun a umožňuje na 30 dní na území České republiky neomezeně volat a posílat SMS všem uživatelům MOBIL.CZ. Balíček lze aktivovat prostřednictvím internetové samoobsluhy a je obnovován automaticky, pokud je na účtu zákazníka dostatečný kredit. Uživatelé se tak nemusí bát, že by si balíček zapomněli aktivovat a utratili za volání svým blízkým či přátelům více, než čekali. Zákazníci MOBIL.CZ si mohou užívat výhody neomezeného volání a SMS bez jakýchkoli smluv a dlouhodobých závazků. Deaktivace automatického obnovení balíčku Pokecám v MOBILu je možná kdykoli prostřednictvím internetové samoobsluhy. (TZ)

Neomezené volání a SMS na všechny SIM karty MOBIL.CZ nabízí skvělou volbu zejména pro komunikaci v rámci rodiny či skupin přátel. Samozřejmě i s balíčkem Pokecám v MOBILu zůstává zachován i mobilní internet zdarma. Pokud si tedy zákazník MOBIL.CZ dobije jednou měsíčně například 200 Kč a aktivuje si balíček Pokecám v MOBILu, získá vždy nových 200 MB pro rychlé mobilní připojení k internetu a může zcela neomezeně volat své rodině, příbuzným, známým a kamarádům, kteří také používají MOBIL.CZ. A stále ještě může provolat 20 minut do všech českých sítí nebo poslat 33 SMS zpráv.

O Mediální skupině MAFRA

Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí je nejčtenější seriózní deník MF Dnes, druhým deníkem ve skupině jsou lidové noviny, kategorii bezplatných deníků zastupuje deník Metro. Zpravodajské portfolio doplňuje nejdůvěryhodnější zpravodajský portál iDnEs.cz a server lidovky.cz. Do skupiny patří i virtuální operátor MOBIl.CZ, dvě pražská rádia – Expresradio 90,3 FM a rádio Classic FM – a hudební televize Óčko, největší poptávkový systém služeb a zboží AAAPOPTAVKA.cz a server AkcniCeny.cz, který je lídrem na trhu databází a letáků obchodních řetězců.