HTC One vyrostlo. One max přichází s novým Sense a snímačem otisků prstů

Praha, 14. října 2013 – Vlajková loď HTC One společnosti HTC má nový přírůstek. Ke standardnímu modelu HTC One a zmenšené verzi One mini dnes přibyl 5,9‘‘ velký HTC One max. Stejně jako One a One mini nabízí funkce HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound nebo UltraPixelovou kameru, navíc ale také nejnovější Android 4.3 a aktualizovanou verzi Sense 5.5. Přináší i nový senzor otisků prstů, se kterým se stane ovládání „phabletu“ snadným pro každého. (TZ)

S 5,9 palcovým displejem a full HD rozlišením je HTC One max ideálním společníkem pro prohlížení fotografií, sledování videí nebo hraní her. V kombinaci s dvojící reproduktorů umístěných na přední straně, které doplňuje technologie HTC BoomSound, se HTC One max stává plnohodnotným multimediálním zařízením a telefonem v jednom. Srdcem přístroje je čtyřjádrový procesor Snapdragon 600 o taktu 1,7 GHz, který poskytuje dostatečný výkon pro přehrávání videí a filmů v plné kvalitě nebo hraní nejnovějších her. Dostatečně dlouhý provoz telefonu zajišťuje baterie s kapacitou 3300mAh. Její výkonnost může náročný uživatel ještě navýšit díky HTC Power Flip Case. Stylový obal funguje jako kryt a zároveň disponuje dodatečnou baterií o kapacitě 1150mAh.

Úložiště o velikostech 16GB nebo 32GB lze dále rozšířit pomocí microSD karty. Majitelé HTC One max mají navíc exkluzivní možnost získat na dva roky dalších 50GB prostoru v cloudu služby Google Drive.

Průměrný uživatel chytrého telefonu dnes odemyká svůj telefon několikrát za den. HTC One max přichází s novým trendem, kdy na zadní stranu přidává snímač otisků prstů. Díky tomu mají uživatelé k dispozici další možnost zabezpečení svého telefonu. Snímač zároveň usnadňuje použití většího přístroje i při držení v jedné ruce. Každý si může nastavit snímání až tří prstů a ke každému přiřadit jednu individuální oblíbenou aplikaci.

Více personalizované Sense 5

Společně s odhalením HTC One max představuje společnost HTC také novou verzi vlastní uživatelské nadstavby Sense 5.5. Ta nabídne hlubší personalizaci pro HTC BlinkFeed, kde bude možné dále hledat a přizpůsobovat obsah dle tematických kategorií. Nově jsou integrováni poskytovatelé prémiového obsahu včetně sociálních služeb jako Instagram nebo Google+. V nové verzi je možné stáhnout do BlinkFeed až 120 článků pro offline prohlížení, přičemž přistupovat k nim lze kdekoliv a kdykoliv i při absenci mobilního signálu.

Fotografické schopnosti o krok dále

Díky UltraPixelové technologii kamery, režimu HTC Zoe, který oživuje běžné fotografie v krátká videa, a s 2.1 megapixelovým předním fotoaparátem umí HTC One max zachytit dokonalé snímky a Full HD videa, ať už je uživatel fotograf, předmět fotky nebo obojí. Duální snímání zachytí všechny okamžiky a reakce na ně v jednom mimořádném snímku nebo videu současným pořizováním z přední a zadní kamery. Vylepšení se dočkala i sekce Video Highlights. Nyní lze přidávat vlastní hudbu a nastavovat délku výsledného videa.

Zpracování a dostupnost

HTC One max se pyšní prémiovým hliníkovým tělem ve stříbrné barvě, se kterým získalo HTC One mnoho ocenění za design. Na českém trhu bude k dostání pouze u vybraných prodejců elektra a mobilních telefonů. O doporučené ceně modelu a termínu uvedení na český trh budeme včas informovat.

Produktové fotografie jsou k dispozici na press.amic.cz/HTC.

O společnosti HTC
HTC Corp. (HTC) patří mezi firmy s nejrychlejším tempem růstu na mobilním trhu. HTC staví lidi do centra pozornosti a práci s telefonem dělá jednodušší a přirozenější. Akcie společnosti jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů pod značkou 2498.

Další informace o společnosti HTC najdete na www.htc.com a www.htc.cz.

Názvy společnosti a produktů zmíněných v této tiskové zprávě mohou být ochrannými známkami svých vlastníků.