MSI Gaming Roadshow 2013

Společnost MSI opět vyráží na roadshow po vysokých školách v Brně, Ostravě a Praze, aby představila své herní notebooky, komponenty a All-in-One počítače.  (TZ)

MSI Roadshow 2013

Přijďte na zajímavé přednášky společností MSI a NVIDIA. Budete si moct osobně vyzkoušet řadu novinek, jako je nejtenčí herní notebook MSI GS70, speciální řada komponent určených pro počítačové hráče MSI GAMING nebo unikátní herní brýle Oculus Rift. Ve spolupráci se společností NVIDIA si budete moct vyzkoušet hraní na 4K monitoru. Na herních noteboocích MSI si můžete zahrát nové hry jako Battlefield 4 nebo F1 2013.

Data MSI Roadshow 2013

To vše vás čeká na třech vysokých školách v Brně, Ostravě a Praze na konci listopadu 2013. Vstupné je ZDARMA a pro každého, kdo se dostaví na přednášku, je připraven dárek. Akce je otevřena široké veřejnosti a zúčastnit se můžete, i když nejste studentem vysoké školy. Kompletní harmonogram naleznete na www.MSIroadshow.cz.

Přihlas se a vyhraj!

Nezapomeňte se na akci přihlásit v přehledu událostí na Facebooku MSI. Zvýšíte tak svou šanci na výhru některé z cen, jako je hráčská základní deska MSI Z87-GD65 GAMING, hry Battlefield 4 nebo F1 2013.

O společnosti

SI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. MSI se zaměřuje především na design a výrobu notebooků, kde se soustředí především na herní segment. Herní notebooky MSI jsou pověstné svou kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a maximálně výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon a spolehlivost.

Naše výrobky dodáváme prostřednictvím místních poboček v Holandsku, Srbsku, Německu, Itálii, Polsku, Francii, Rusku, Taiwanu, USA, Kanadě, Brazílii, Japonsku, Číně, Korei, Austrálii, Velké Británii a Indii. MSI dodává své produkty distributorům, výrobcům PC a systémovým integrátorům. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách cz.msi.com.