LOGO: bezdrátová myš Fun

Počítačové doplňky nemusí být jen obyčejné a nudné. Bezdrátová myš Fun s originálním smajlíkem vykouzlí úsměv na Vaší tváři kdykoli se na ni podíváte. (TZ)

Myš Fun pracuje na frekvenci 2.4 GHz a má pogumované strany pro příjemné držení. Díky svému symetrickému designu ji mohou bez problémů používat praváci i leváci. Optický senzor má rozlišení 1 000 dpi. Pogumované vroubkované kolečko umožňuje pohodlně scrollovat stránky, aniž by docházelo ke sklouznutí prstu. NANO USB přijímač lze jednoduše uschovat ve spodní straně myši, čímž se zamezí jeho možné ztrátě či poškození. Funkce úspory energie navíc šetří baterie. Pokud s myší nepohnete nebo na ní nestisknete nějaké tlačítko po dobu přibližně osmi sekund, dojde k jejímu automatickému přepnutí do úsporného režimu. Barevné provedení myší Fun plně odpovídá nejoblíbenějším barvám uživatelů počítačových myší. Vybrat si tedy můžete z černé, bílo-modré, bílo-zelené, bílo-oranžové nebo bílo-červené varianty.

Specifikace:
počet tlačítek: 3
baterie: 2 x AAA (součást balení)
rozměry: 97.4 x 60.8 x 34.9 mm
váha: 77 g (± 5 g)

Distributor CZ: LAMA Plus
Distributor SK: LAMA Plus Slovakia
Doporučená koncová cena s DPH: 314,- Kč (6,06  €)

Fotografie v tiskové kvalitě jsou ke stažení na:
http://b2b.lama.cz/ftp/marketing/tiskove_zpravy/mys_fun.zip

O společnosti LAMA Plus

LAMA Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. LAMA Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. Hewlett-Packard, Epson, Lexmark, OKI, Brother, Verbatim, Imation, TDK, Goodram, DataTresorDisc. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Xerox, IBM, Konica Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera Mita, Toshiba, … LAMA Plus je výhradním distributorem kompatibilních produktů Fullmark, Copygraph, UP, baterií Polaroid a počítačových doplňků All new, N-Face, E-Blue, Enzatec, Team Scorpion v ČR a SR.

LAMA Plus se odlišuje od ostatních obchodních firem v této oblasti v ČR také vlastní produkční řadou značky LOGO. Tato ojedinělá kolekce počítačových doplňků a spotřebního materiálu pro výpočetní a kancelářskou techniku je symbiózou kvality, atraktivního balení, které výrazně podporuje prodejnost, a nejvýhodnějších cen. Společnost LAMA Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Již tradičně společnost LAMA Plus vystavuje na veletrzích CeBIT a Paperworld v Německu.

Více informací naleznete na www.lama.cz a www.logoland.eu

Distributor LAMA Plus s.r.o. v listopadu roku 2005 založil síť SMAT – síť maloobchodních prodejen specializovaných na spotřební materiál a počítačové doplňky pro kancelářskou a výpočetní techniku. Síť sdružuje 21 prodejen v rámci ČR a SR. Přes 12000 produktů spotřebního materiálu a počítačových doplňků pro výpočetní a kancelářskou techniku spolu s odborným poradenstvím může nabídnout kterákoliv z prodejen SMAT.

Více informací naleznete na www.smat.cz nebo www.smat.sk.