GAMDIAS HERMES – rychlá a chytrá klávesnice

V Brně 4.12.2013 – Jedním z produktů nedávno představené herní značky GAMDIAS je i mechanická herní klávesnice GAMDIAS HERMES – Ultimate Black. Tu ocení každý náročný hráč očekávající citlivé, podsvícené klávesy s rychlou odezvou, kterou se tato klávesnice vyznačuje právě díky použitým mechanickým sherry spínačům. (TZ)

Klávesnice HERMES je vybavena tzv. GAMDIAS Element, což je gumový doraz všech kláves, který zvyšuje rychlost kláves až o 20% a výrazně tlumí rušivé cvakaní, které jinak u běžných klávesnic vzniká při dorazu klávesy. Díky funkci Full N-Key Rollover, kterou je klávesnice vybavena, dokáže přesně zaznamenat i více zmačknutých kláves najednou.

GAMDIAS HERMES je navíc vybavena 13makro tlačítky, které jsou speciálně rozvrženy po klávesnici tak aby byly na vhodných místech jak pro hráče praváky, tak i leváky. Samostatná klávesa pro aktivaci Gamingového profilu pak mimo jiné deaktivuje také tlačítko „Windows“, aby nedocházelo k náhodnému vyvolání nabídky „Start“ a tím i přerušení hry.

Veškeré funkce makro kláves jsou programovatelné přes program HERA, který je společným pro všechny produkty značky GAMDIAS. Program HERA také hlídá aktuální firmware každé periférie zvlášť a pokud je k dispozici aktualizace vyzve uživatele k jejímu updatu.

Díky vlastní paměti klávesnice 512KB, která dokáže uložit až 10 různých uživatelských profilů, mohou mít jednotlivé makro klávesy přiřazeno více funkcí, které uživatel nejlépe využije při hraní různých her. O chod maker se pak stará 32-bitový procesor ARM Cortex, kterým je klávesnice vybavena.

Uživatelský komfort ještě vylepšuje fakt, že je GAMDIAS HERMES vybaven vstupem pro mikrofon, výstupem sluchátek 3,5jack, USB portem a podložkou zápěstí, která jé díky použitým magnetů snadno odnímatelná a lze ji tak použít jako kryt klávesnice, který ji chrání proti prachu během nepoužívání.

Specifikace:

GAMDIAS

Rozhraní

2x USB, 2x 3,5 jack

Makro klávesy

13

Multimediální klávesy

6

Klávesy

Mechanické, Sherry MX

Podsvícení

ANO – 6 úrovní

N-Key Rollover

ANO – možnost N-Key / 6-Key

Paměť

512KB

Délka kabelu

2,2m

Životnost kláves

50 milionů úhozů

Rychlost odezvy

1000 Hz

Další vlastnosti

GAMDIAS Element, Gaming mode, zámek všech kláves

Rozměry

474.85 x 310.83 x 39 mm s opěrou zápěstí

Podporovaný OS

Windows XP/ Vista/ 7/ 8

 

Cena: Doporučená koncová cena je 2 599,- s DPH.

Záruky: Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 2 roky.

Více informací: www.gamdias.com

O společnosti GAMDIAS Technology Co., Ltd.

GAMDIAS Technology bylo založeno v roce 2012, s týmem o víc než 40 lidech vedeným RK Hanem a úspěšně tak vytváří herní značku známou jako GAMDIAS. GAMDIAS patří do skupiny Kworld Computer Technology Co., Ltd, která byla založena v roce 1999. GAMDIAS klade důraz na základní potřeby hráčů spojené s kreativitou a uměleckou krásou. Nejenže má za cíl nastavit laťku pro kvalitu a praktičnost, ale také jít v designech nad očekávání uživatelů, což doplňuje moto společnosti – „Gaming Art in Motion“ .