Službomat.cz začíná poskytovat on-line rezervační systém Reservio

Praha; 17. prosince – Společnost Službomat.cz, provozovatel stejnojmenného webového nabídkového portálu, spouští pro své klienty on-line rezervační systém ve spolupráci s Reservio. Nová inovativní služba nabídne registrovaným firmám a živnostníkům vlastní on-line rezervační systém přímo na jejich profilu na Službomat.cz. Zákazníci získají možnost snadno rezervovat termín či objednat si službu on-line. Novinka přináší především větší pohodlí a úsporu času při hledání a objednávání služeb. (TZ)

Více než 80 % lidí dnes vyhledává služby na internetu. Po vyhledání služby však stejně musí nejčastěji telefonicky kontaktovat poskytovatele služby a domluvit si konkrétní termín. „Chcete-li se objednat ke kadeřnici, na masáž nebo potřebujete domů instalatéra, po vyhledání dané služby na internetu vám nezbývá, než si po telefonu sjednat termín. To znamená listování kalendářem a hledání volného okénka. Pokud má vaše kadeřnice zrovna zákazníka a nezvedne vám telefon, nebo chcete následně změnit termín, znamená to další volání a hledání. To vše odpadne, když si přímo na profilu daného poskytovatele rezervujete konkrétní termín, který vyhovuje oběma stranám,“ vysvětluje důvody inovace Vojtěch Lambert, CEO Službomat.cz

Novou službu si podnikatelé registrovaní na Službomat.cz mohou aktivovat přímo na svém profilu. K dispozici je zkušební verze zdarma, ta je však omezená na 40 rezervací měsíčně. Pro plné využití služby nabízí Reservio tarify v hodnotě 199, 399 a 799 Kč měsíčně, ty pak obsahují více možností, jako sledování a export historie klienta v databázi.

Spojení díky podobné filosofii

Reservio vyvinulo rezervační systém pro poskytovatele služeb, který firma úspěšně prodává od února 2013 ve 130 zemích světa. K dnešnímu dni registruje 4000 účtů v ČR. „Rezervační systémy zaznamenávají v České republice stále větší úspěch. Malí podnikatelé oceňují přehlednou organizaci práce a zákazníků, ušetření několika hodin strávených na telefonu, zákazníci především dostupnost rezervace 24 hodin denně. Reservio se tak stává nástrojem jak nabídnout kvalitnější služby a obsloužit více zákazníků. Spolupráci se Službomatem vnímáme jako další logický krok jak pomoct firmám získávat nové zákazníky online,” říká Boris Bošiak z Reservio.

Reservio bude v ČR nabízet službu skrze vyhledávač služeb Službomat.cz, který sdružuje již více než 13 000 podnikatelů a firem. Podnikatelé využívající nabídkový portál Službomat.cz si tak jednoduše budou moct přidat i tuto inovaci na svůj profil a nabídnout ji svým zákazníkům. Firemní profil mimo jiné nabízí vlastní foto a video galerii, popis služeb a hodnocení, nahrazuje tak vlastní webové stránky.

Rozjezd inovace podpoří marketingová kampaň, která bude zahrnovat rozeslání newsletterů na vybrané podnikatele, intenzivní PPC kampaň a zapojení vlastního call centra.

O Službomat.cz

Portál Službomat.cz nabízí na jednom místě možnost vyhledání a porovnání všech druhů služeb a firem na území České republiky. Od svého spuštění v květnu 2013 registruje téměř 14 000 firem a pomohl Čechům již 210 000 x najít potřebnou službu. Uživatelům umožňuje hledání podle kategorie služeb, přesné lokace či dle hodnocení předchozích uživatelů. Firmám nabízí možnost registrace a vytvoření vlastního profilu, který nahrazuje vlastní webové stránky, naprosto zdarma. Zpoplatněny jsou doplňkové služby jako sponzorované odkazy a bannerová reklama. Službomat.cz funguje nejen jako webová stránka, ale také ve verzi pro chytré telefony a jako telefonní linka na čísle 841 100 300, a to za cenu běžného hovoru. Více na www.sluzbomat.cz.