Logitech představuje přenosný bezdrátový reproduktor s křišťálově čistým zvukem

NEWARK, Kalifornie — 27. ledna 2104 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila mobilní reproduktor Logitech® X100 Mobile Speaker, který můžete vzít s sebou kamkoli, má ve své třídě nejlepší zvuk a je navržen pro lidi s aktivním životním stylem. (TZ)

Design mobilního reproduktoru Logitech X100 Mobile Speaker zaujme nejednoho kolemjdoucího, stejně jako jeho křišťálově čistý zvuk, jenž by nikdo v tak malém provedení nečekal. Model Logitech X100 Mobile Speaker vyjde vstříc všem vašim potřebám – zdroj hudby můžete připojit přes rozhraní Bluetooth®, baterie reproduktoru vydrží pět hodin a k dispozici je i vestavěný mikrofon, abyste reproduktor mohli používat pro telefonování s hlasitým poslechem.

„Přenosný reproduktor Logitech X100 Mobile Speaker jsme navrhli tak, aby připojení zařízení a přehrávání hudby bylo snadné a intuitivní,“ řekl Petr Binder ze společnosti Logitech. „Je malý, takže jej můžete vzít s sebou kamkoli a snadno a bez kabelů streamovat hudbu z vašeho zařízení přes rozhraní Bluetooth. Je to skvělý společník na cesty.“

Mobilní reproduktor Logitech X100 Mobile Speaker se dodává v pěti zajímavých barvách, které ještě více zdůrazní jeho atraktivní stylový vzhled: v šedé, žluté, oranžové, červené a zelené. Navíc díky praktickému kabelu s konektorem mikro-USB lze snadno dobíjet jeho Li-Ion akumulátor, aby měl sílu vás napříště opět potěšit.

Cena a dostupnost

Očekává se, že mobilní reproduktor Logitech X100 Mobile Speaker bude v Evropě k dostání v lednu 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 1359 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.logitech.com.

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).