Systém Infor SyteLine bude řídit procesy automatizovaného plánování zdrojů pro americký statistický úřad

PRAHA – 7. května 2014 – Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, oznámil, že United States Census Bureau, americký statistický úřad, si zvolil Infor SyteLine jako plně integrovaný ERP systém. U.S. Census Bureau je hlavním zdrojem dat o občanech, regionech a ekonomice Spojených států amerických. Nově využívaná platforma podnikového softwaru úřadu poskytne cenné nástroje pro řízení požadavků na materiál a logistiku. V konečném výsledku pak přinese potřebné snížení nákladů a to především díky vyšší efektivitě a lepší spolupráci v rámci úřadu. (TZ)

Infor SyteLine umožní statistickému úřadu konfigurovat unikátní procesy způsobem, který vyhovuje jeho specifickým potřebám. Výkonnost úřadu se zvýší tím, že zaměstnanci budou trávit méně času na administrativních úkolech a budou se moci soustředit více na správu a analýzu dat. Census Bureau tak bude spravovat několik tisíc skladových položek efektivnějším a přesnějším způsobem. Díky funkcionalitě pro detailní analýzy a reportování budou lidé s rozhodovací pravomocí schopni lépe identifikovat potřeby statistického úřadu k požadovanému snížení celkové úrovně zásob.

Zaměstnanci budou moci využívat výhod snadného přístupu ke konsolidovaným informacím, které mohou být sdíleny automaticky v celém úřadě. Sníží se tím potřeba neustálého vkládání nových dat a napomůže se k lepší komunikaci a spolupráci mezi uživateli.

Funkcionality řešení Infor SyteLine pro fázově řízené dodávky materiálu poskytnou lepší přehled o celkové poptávce v reálném čase. To pro změnu pomůže k lepšímu rozhodování při nákupu a dosažení redukce celkových nákladů.

„Infor v poslední době soustřeďuje svou pozornost na potřeby federálních úřadů, aby agenturám typu U.S. Census Bureau pomohl optimalizovat jejich výkonnost a lépe sloužit občanům,“ říká Wayne Bobby, viceprezident divize řešení pro federální úřady ve společnosti Infor. „Chápeme, že klíčem pro státní organizace je maximalizace produktivity. Naše aplikace jsou specificky navržené tak, aby vyhovovaly unikátním požadavkům, podporovaly vyšší efektivitu a pomáhaly maximalizovat návratnost investic.“

Infor v současné době spolupracuje přibližně s 300 zákazníky působícími v rámci federálních organizací. Společnost nedávno představila komplexní model podnikových aplikací a technologických řešení specificky připravených pro účely veřejného sektoru. Pro více informací navštivte stránky: www.infor.com/publicsector.

O úřadu U. S. Census Bureau

U.S. Census Bureau představuje hlavní zdroj přesných dat o občanech, regionech a ekonomice v USA. Každoročně jsou statistická data úřadu využívána pro distribuci více než 400 miliard dolarů z federálních fondů do lokálních, státních a kmenových organizací, stejně tak pro rozdělení míst jednotlivých států v kongresu. Pro více informací navštivte, prosím: www.census.gov.

Aktuální informace

O společnosti Infor

Infor zásadně mění způsob sdílení a využívání podnikových informací, a pomáhá tak více než 70 000 zákazníkům ve 194 zemích zefektivňovat podnikání, řídit obchodní růst a rychle se přizpůsobovat změnám v oblasti obchodní poptávky. Infor nabízí odvětvově-specifické aplikace a sady vyznačující se rychlostí a inovativním, uživatelsky zaměřeným designem, který je jednoduchý, přehledný a elegantní. Infor poskytuje flexibilní způsoby nasazení softwaru, které nabízejí nejrůznější možnosti jeho provozování, včetně cloudu, on-premise či hybridního modelu. Více informací naleznete na www.infor.com.

Zákazníky společnosti Infor je:

  • 19 z 20 největších leteckých výrobců

  • 12 ze 13 největších firem z high-tech průmyslu

  • 10 největších farmaceutických společností

  • 84 ze 100 automobilových subdodavatelů

  • 23 z 50 největších amerických nemocnic

  • 43 z 50 největších průmyslových distributorů

  • 26 z 35 největších globálních maloobchodních řetězců

  • 5 z 10 největších pivovarů