Jedničkou v prodeji licencí SAP za rok 2013 se stal Sabris

Společnost Sabris získala Ocenění partnera SAP ČR jako nejúspěšnější prodejce licencí za rok 2013. Ocenění bylo předáno v rámci setkání partnerů společnosti SAP. Po zisku ocenění SAP Quality Awards tak Sabris potvrzuje svůj statut silného a spolehlivého partnera. (TZ)

Praha — 11. května 2014 — Společnost Sabris získala ocenění za největší počet prodaných licencí produktů SAP v roce 2013, když objem tržeb z licencí byl nejvyšší za celou takřka 20 letou historii. Více než polovina z tohoto objemu přitom připadala na moderní produkty SAP: oblast Business intelligence tvořila třetinu všech prodejů, produkty Business Planning and Consolidation pak 26 % tržeb z prodaných licencí SAP v roce 2013.

„I když společnost SAP neopouští své tradiční pole působnosti, zaměření se na inovativní produkty odpovídající potřebám současnosti otevírá našim partnerům cestu k oslovování nejen tradičních zákazníků SAP, ale i k zisku nových,“ říká Aleš Ogoun, Partner Manager SAP Česká republika.

Zaměření na inovativní produkty společnosti SAP umožnilo Sabrisu oslovit i nové zákazníky. Téměř třetina všech prodaných licencí v roce 2013 směřovala do firem, které dosud zákazníky SAP nebyly. Velmi důležitým impulsem k dalšímu rozvoji je zejména platforma SAP HANA, Sabris se proto v minulém roce zaměřil na zisk nových certifikací pro tuto platformu.

Sabris si dlouhodobě udržuje silnou pozici zejména v oblasti retailu, kam směřuje 81 procent jeho prodejů licencí. „Chceme se dále zaměřovat na potravinářství, které patřilo vždy k našim tradičním odvětvím,“ říká Daniel Frémund, obchodní ředitel pro Českou a Slovenskou republiku společnosti Sabris a dodává: „V roce 2014 se před námi otevírá několik zajímavých obchodních příležitostí zejména v oblasti masného průmyslu, kde plánujeme upevnit naši silnou pozici. Zaměřujeme se na získání nových příležitostí v oblasti Business intelligence a v oblasti využití platformy SAP HANA “

Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.

Fotobanku společnosti SAP najdete zde: http://www.sap-tv.com/stockfootage/

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 251 000 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.