Toshiba představuje nové notebooky řady Satellite C

Praha, Česká republika, 14. května 2014 – Společnost Toshiba Europe GmbH představuje nejnovější notebooky řady Satellite C – štíhlé a cenově dostupné 39,6 cm (15,6”) modely Satellite C50 a všestranné 43,9 cm (17,3”) Satellite C70. Tyto modely nabízejí vysokou hodnotu za dobrou cenu a poskytují spolehlivý výkon, což představuje ideální řešení pro použití na cestách nebo jako náhrada velkého stolního počítače. (TZ)

Vynikající řešení pro celou řadu uživatelů, od studentů až po domácí kanceláře. Notebooky řady Satellite C naplní všechny běžné potřeby. S výkonnými procesory, vylepšeným zvukem a širokou škálou možností připojení mají notebooky Satellite C vše, co uživatelé potřebují pro plnění každodenních úkolů, jako je jako zpracování e-mailu, komunikace na sociálních sítích, správa fotografií, prohlížení webových stránek a práce s kancelářskými aplikacemi.

Vylepšená ergonomie

Satellite C50 a C70 mají výrazný, vysoce kvalitní design, který vyniká tenkým elegantním provedením v černé barvě s moderní texturou. Všechny modely mají samostatnou numerickou klávesnici a velký touchpad.  Model C50 má navíc dlaždicovou klávesnici s novým provedením, které zvyšuje přesnost a komfort při psaní.

Pokročilé vlastnosti

S procesory 4. generace Intel® Core™ až po model i5 získají uživatelé notebooků Satellite C50 a C70 velmi rychlé reakce od startu systému až po práci ve všech domácích i podnikových aplikacích. Díky technologii Intel® Turbo Boost Technology 2.0. dokáží přizpůsobit výkon a podat ještě lepší výsledky. Modely mají integrovanou grafickou kartu a podle konfigurace možnost volby mezi Intel HD nebo grafikou AMD až po model AMD RadeonTM R7 M260®.

Uživatelé mohou pracovat, hrát, prohlížet a ukládat všechny své soubory lokálně, protože mají k dispozici pevný disk s kapacitou až 1 TB. A rovněž plynulé zpracování více úloh najednou je s až 16 GB operační paměti pro tyto notebooky samozřejmostí.

Rozšířené možnosti zábavy

Každý model řady Satellite C disponuje technologií DTS Sound™, která posouvá zvukové vlastnosti reproduktorů na vyšší úroveň a výsledkem je lepší a jasnější zvuk. Od jemných a hlubokých basů až po zřetelné podání dialogů. Uživatelé si mohou vychutnat příjemný a výrazný poslech, ať už streamují film z internetu, sledují video z pevného disku, hrají hry nebo poslouchají hudbu. Konstrukce notebooků je navržena tak, aby sladila zvukové podání s HD displejem u modelů C50 nebo s rozlišením HD+ notebooků C70. Ty poskytují živější barvy a ostřejší detaily.

Budete vždy připojeni

Notebooky řady Satellite C jsou dodávány s širokou škálou možností připojení. Všechny modely mají tři USB porty, takže uživatelé mohou snadno přenášet data do svých dalších zařízení. Z toho až dva porty odpovídají standardu USB 3.0, který umožňuje přenášet data až 10x rychleji. S využitím portu HDMI® mohou uživatelé zobrazit obsah na velkém plochém televizoru, což ocení především ti, kteří potřebují sdílet fotografie, videa nebo prezentace s více diváky. Integrovaná webová kamera umožňuje uživatelům chatovat se svými přáteli v kvalitě HD a s rozhraním Bluetooth® 4.0 lze snadno synchronizovat bezdrátově obsah v mobilních zařízeních nebo alternativním způsobem přenášet rychle velké soubory.

Notebooky Toshiba řady Satellite C budou na našem trhu k dispozici v průběhu třetího čtvrtletí roku 2014.

Toshiba řada Satellite C:

  • HDD: až do kapacity 1TB (5400rpm)

  • ODD: volitelná mechanika Super-Multi DVD

  • Komunikace: WLAN, Bluetooth® 4.0

  • HD webkamera

  • Audio: DTS Sound™, ovládání hlasitosti s využitím „horkých kláves“

  • OS: Windows 8.1 64-bit

Satellite C50:

  • Displej: 39,6 cm (15,6“) HD (1366 x 768 bodů) LED displej

  • Procesory: až 4. generace Intel® Core i5 CPU

  • Grafika: až Intel® HD Graphics 4000 nebo AMD Radeon™ HD 8400 graphics

  • Paměť: až 16GB (2x 8GB) RAM

  • Konektivita: 1x HDMI®, 1 x USB 3.0 a 2 x USB 2.0, 2 v 1 slot pro SD karty, RGB, sluchátkový výstup, mikrofonní vstup

  • Životnost baterie: až 6 hodin

  • Rozměry: 380 x 259,9 x 26,6 mm

  • Hmotnost: 2.2 kg

Satellite C70:

  • Displej: 43,9 cm (17,3”) HD+ (1600 x 900 bodů) LED displej

  • Procesory: až 4. generace Intel® Core i5 CPU1

  • Grafika: až AMD Radeon™  R7 M260

  • Paměť: až 8 GB (2x 4GB) RAM

  • Konektivita: 1x HDMI®, 2-in-1 slot pro SD karty, RGB, sluchátkový výstup, mikrofonní vstup, 1 x USB 3.0 a 2 x USB 2.0 (C70D), 1 x USB 2.0 a 2 x USB 3.0 (C70)

  • Životnost baterie: až 6 hodin

  • Rozměry: 413 x 268 x 29 / 33,7 mm

  • Hmotnost: 2.7 kg

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách www.toshiba.cz

Všechny uvedené ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktů závisí na konkrétním modelu a dostupnosti v místě prodeje.

O společnosti Toshiba

Společnost Toshiba je přední světový inovátor při zavádění nových pokročilých technologií, diverzifikovaný výrobce a prodejce vyspělých elektronických a elektrických produktů. Toshiba Group přináší inovace do širokého portfolia produktů, mezi které patří digitální spotřební produkty včetně LCD televizorů a notebooků, retailová řešení, elektronická zařízení jako polovodiče či produkty a materiály pro ukládání dat, dále sociální systémy infrastruktury včetně systémů pro výrobu elektřiny, inteligentních komunitních řešení, zdravotnických zařízení, eskalátorů, výtahů a domácích spotřebičů.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a dnes provozuje globální síť více než 590 firem s 206 000 zaměstnanci po celém světě a ročním prodejem, který překračuje 5,8 bilionů jenů (61 miliard USD). Navštivte webové stránky Toshiba na adrese:

www.toshiba.co.jp/index.htm

Společnost Toshiba Europe GmbH se sídlem ve městě Neuss v Německu je pobočka v plném vlastnictví společnosti Toshiba Corporation v Tokiu.