Jaromír Jágr předal ceny vítězům soutěže Huawei Fantasy Sport

Praha, Česká republika, 27. května 2014: Zástupci společnosti Huawei, předního světového dodavatele řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT), a ikona kladenského a zároveň celého českého i světového hokeje Jaromír Jágr, dnes v rámci slavnostního vyhlášení předali ceny v podobě telefonů z limitované edice modelů Huawei Ascend Y530 s laserem vygravírovaným podpisem slavné 68 a podepsané puky s osobním věnováním celkem 29 výhercům soutěže Fantasy Sport http://fantasy.sport.cz/hokej, která probíhala během MS v hokeji na portálu Seznam.cz (Sport.cz). Soutěžící měli možnost si každý den v průběhu konání MS v hokeji zahrát ve „Fantasy“ přímo proti Jaromíru Jágrovi, který sestavoval ve speciální aplikaci svůj ideální tým. (TZ)

Oficiálního slavnostního vyhlášení vítězů a předání cen soutěže Fantasy Sport, které se konalo vysoko nad Prahou v Observatoři Žižkovské věže, se vedle samotných výherců, Jaromíra Jágra a zástupců společnosti Huawei, zúčastnili také zástupci HC Rytíři Kladno, Seznam.cz a SportClient. Akci moderoval Petr „Nasty“ Cerha.

O Huawei Consumer Business Group

Ke konci roku 2013 se výrobky a služby Huawei používají ve více než 140 zemích a slouží více než třetině světové populace. Huawei rovněž po celém světě založila více než 16 výzkumných a vývojových center, mimo jiné ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Spotřebitelská divize patří mezi tři hlavní divize společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, mobilní širokopásmová zařízení, domácí zařízení a cloudové služby. Společnost Huawei se umístila na třetím místě v celosvětovém prodeji chytrých telefonů za rok 2013 a vykázala největší nárůst prodaných jednotek mezi předními prodejci. Cílem této divize je prostřednictvím společnosti Huawei přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celý svět možností a vytvářet mimořádné zážitky pro lidi na celém světě.

Pro více informací navštivte Huawei na consumer.huawei.com/cz nebo huaweidevice.cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: www.facebook.com/HuaweideviceCZSK

Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice

Google+: plus.google.com/+HuaweiDeviceCo

YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

Flickr: www.flickr.com/photos/Huaweidevice