AT Computers rozšiřuje svoji nabídku o produkty Intermec od společnosti Honeywell

Ostrava, 28. 5. 2014 – Společnost AT Computers oznámila, že její obchodní partneři mohou nyní najít v její nabídce novou značku datových terminálů, tiskáren a čteček čárových kódů a souvisejícího příslušenství. Stala se totiž autorizovaným distributorem produktů Intermec z portfolia společnosti Honeywell. (TZ)

„Honeywell má a vždycky měl pro své zákazníky širokou nabídku produktů. Nyní ji navíc rozšířil o mobilní terminály, TTR tiskárny, mobilní tiskárny, čtečky, RFID a spotřební materiál Intermec. Nikdy nepodléhal konzumním IT trendům a vždy nabízí profesionální, kvalitní a spolehlivá řešení. Těší nás, že i produkty Intermec nově patří do rodiny našich distribucí. Tyto produkty již máme připraveny pro naše zákazníky skladem,“ říká Marek Plíhal, specializovaný obchodník Honeywell ve společnosti AT Computers.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.