Jako první v Pardubickém kraji jsou Tátové vítáni ve společnosti eBRÁNA

1. července 2014, Pardubice – Společnost eBRÁNA byla jako první instituce v Pardubickém kraji oceněná značkou Tátové vítáni. Značku kvality udělují zaměstnavatelům podporujícím aktivní otcovství v rámci stejnojmenného projektu Liga otevřených mužů, o. s., Unie center pro rodinu a komunitu a Fatherhood Institute. (TZ)

Aktivní otcovství se vyznačuje pravidelnou péčí o děti a jejich životní prostor. A právě v tom by měla společnost, oceněná značkou Tátové vítáni, své zaměstnance podporovat.

Pro získání značky je zapotřebí, aby zaměstnavatel splnil kritéria ve čtyřech kategoriích:

  1. interní normy

  2. externí komunikace

  3. organizace práce

  4. inovace.

Pořadatelé projektu se na základě těchto kritérií rozhodli udělit první značku v Pardubickém kraji společnosti eBRÁNA. Na republikové úrovni se touto značkou mohou chlubit např. společnosti Scio, KPMG, dm drogerie nebo GE Money.

Více informací o značce Tátové vítáni:

http://www.tatovevitani.cz/

Tátové vítáni je značka kvality udělovaná zaměstnavatelům, kteří podporují aktivní otcovství. Značka je udělována v rámci stejnojmenného projektu „Tátové vítáni“, který je partnerským projektem Ligy otevřených mužů, Unie center pro rodinu a komunitu a Fatherhood Institute.

eBRÁNA, s.r.o., je v současnosti jednou z největších českých firem, které nabízejí webová řešení. Za dobu svého fungování spustila již více než 3 000 webových projektů a její tvorba je pravidelně oceňována v celorepublikových soutěžích WebTOP100 a Firemní web roku. eBRÁNA se zabývá také službami v oblastech internetového marketingu, e-learningových řešení a kreativní grafiky a DTP.