Bundling LAMA energy a LAMA mobile se daří

Překrytí zákazníků LAMA mobile se zákazníky LAMA energy dosahuje deseti procent (TZ)

Podíl zákazníků mobilního virtuálního operátora LAMA mobile, kteří zároveň využívají služby dodávky plynu a elektřiny od sesterské firmy LAMA energy, dosáhl řádově 10 procent. Zákazníci tak využívají výhodu, že kromě nejlevnějších tarifů u obou služeb získávají poukázky v hodnotě až 2000 Kč.

„Na zveřejnění statistiky zákazníků LAMA mobile je ještě brzy, protože zákaznický kmen se stabilizuje a řeší se přechody od bývalých operátorů. Řádově uzavíráme stovky smluv denně. Z jedné desetiny zároveň dojde i k uzavření smlouvy  na dodávky energií od LAMA energy,“ uvádí ředitel LAMA mobile Marek Fabian.

LAMA mobile je virtuální mobilní operátor nastolující nové trendy na českém trhu. Je to zejména LAMA mobile, která prosazuje na českém trhu standard tarifikace po sekundách od první vteřiny hovoru. Jako jedna z mála na trhu také nabízí nevázané tarify, ze kterých lze kdykoliv bez udání důvodu odstoupit.

LAMA mobile je jeden z operátorů, který je součástí energetické skupiny. Vlastník operátora, holding LAMA ENERGY GROUP, nabízí zákazníkům i plyn a elektřinu prostřednictvím společnosti LAMA energy, těží plyn a ropu na Jižní Moravě prostřednictvím firmy LAMA GAS&OIL a dvě třetiny svých tržeb generuje díky obchodování s ropnými produkty v Kanadě. Má i vlastní výrobní kapacitu v podobě Teplárny Otrokovice, kde se kogeneračně vyrábí teplo a elektřina. Celkové tržby LAMA ENERGY GROUP na obou kontinentech za rok 2013 byly 15,9 miliardy Kč.