Letní megaakce AT Computers je zpět

Ostrava, 15. 7. 2013 – Společnost AT Computers opět přináší svým partnerům a zákazníkům velkou letní pivní promoakci s názvem O 2 stupně lepší. Její zákazníci dostanou ke každému zakoupenému notebooku pětilitrový soudek piva. Letos můžou ochutnat dvě různé pivní speciality a navíc soutěžit na facebookové stránce společnosti. (TZ)

Letní promoakce je postavena na jednoduchém principu. Ke každému zakoupenému notebooku od kteréhokoli z řady výrobců v nabídce AT Computers dostanou zákazníci zdarma pětilitrový soudek vynikajícího piva. Těšit se mohou buď na 13stupňové pivo Baronka Premium ze soukromého českého pivovaru v Žatci, nebo na stejně vynikající a rovněž vysoce hodnocené 12stupňové pivo Konrad z pivovaru Konrad Vratislavice.

„O 2 stupně lepší je svým rozsahem největší promoakcí v letním období vůbec. Věříme, že našim zákazníkům v horkých letních dnech zpříjemní nákupy u nás. Navíc můžou o další soudky soutěžit na našich facebookových stránkách. Akce potrvá do konce července,“ říká Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.