Značka THL vstupuje oficiálně na český trh, Lion Mobile je výhradním distributorem

Společnost Lion Mobile, která má bohaté zkušenosti s lokalizací, prodejem a podporou čínských smartphonů na našem trhu, se stala oficiálním dodavatelem značky THL pro český trh. Portfolio výrobce slibuje jak telefony určené pro profesionály hledající nekompromisní výkon za rozumnou cenu, tak pro nenáročné a začínající uživatele smartphonů, jejichž devizou je především nízká cena. Zákazníci si mohou smartphony zakoupit na českých oficiálních stránkách www.thl.cz. (TZ)

THL je první z nové vlny čínských značek, která má v České republice oficiálního distributora a dozrála tak ke vstupu na EU trh. V Číně patří tato značka mezi  tradiční výrobce, mobilní telefony vyrábí již 12 let. „Je pro nás pocta, že si nás společnost THL vybrala jako výhradního partnera pro svou nastávající expanzi do Evropy. S THL nyní začínáme v České republice, v budoucnu však chceme rozšířit působnost i na další trhy v zemích střední a východní Evropy a také některé západoevropské trhy,“ nastiňuje plány Jiří Opletal, ředitel Lion Mobile.

Společnost Lion Mobile nabídla českým zákazníkům zprostředkovaně smartphony THL již před několika lety jako první. Lion Mobile bude nyní pro telefony THL zajišťovat komplexní zákaznický servis včetně online a telefonické podpory a autorizovaného záručního i pozáručního servisu. Jako servisní organizace bude fungovat pro všechny přístroje THL, které budou dovezeny do Evropy v rámci oficiální distribuce.

„Vzhledem ke špičkové kvalitě našich produktů a silnému zázemí značky THL jsme se rozhodli, že naše obchodní aktivity rozšíříme i do Evropy. Jako bránu do evropských zemí jsme zvolili Českou republiku, a to nejen díky specifickému tržnímu prostředí. Její lokalita v samotném středu Evropy je zcela ideální a máme zde velmi silného partnera – tým společnosti Lion Mobile, který má dlouholeté zkušenosti s prodejem a servisem čínských mobilních telefonů. Za několik let své existence zákazníkům dokázal, že kvalitní čínské smartphony mohou konkurovat vlajkovým lodím zavedených výrobců,“ uvedl k expanzi Yao Mucheng, generální ředitelka THL Gobal.

Svou filosofií se značka snaží přiblížit potřebám běžných uživatelů, kteří v portfoliu THL naleznou kvalitně vybavené modely bez zbytečné „přirážky za design“. Thl se snaží vyrábět telefony pro lidi – zaměřuje se například na zákazníky, kteří nejsou spokojeni s nízkou výdrží baterie u svého stávajícího smartphonu. Odpovědí je například model THL Ultraphone 4400 s kapacitou baterie neuvěřitelných 4 400 mAh, poháněný čtyřjádrovým procesorem s cenovkou pod pět tisíc Kč. Levnější alternativou pro tyto zákazníky může být také model W200S, který má v základu rovnou dvě 2000mAh baterie. Ty nejnáročnější uživatele pak osloví model THL T100s s pětipalcovým Full HD displejem, osmijádrovým procesorem MediaTek, 2 GB RAM a především fantastickým duálním 13MPx fotoaparátem po obou stranách, který díky prvotřídnímu snímači IMX135 od Sony na fotografiích zachytí každý důležitý okamžik v těch správných barvách. To vše s cenovkou pod osm tisíc korun.

 

Značka na český trh vstupuje se širokým portfoliem smartphonů, v e-shopu je dostupných rovnou osm modelů. Jejich cena se pohybuje v rozmezí 1 599 – 7 999 korun. Systém je od počátku lokalizován do českého jazyka a má kompletní sestavu Google Play funkcí, tak jak jsou zákazníci zvyklí. Díky tomu mají jejich uživatelé přístup k nepřebernému množství aplikací i her. Oficiální distribuce telefonů nabízí široké spektrum příslušenství v základním balení. Od začátku prodeje však bude možné dokoupit další příslušenství především v podobě různých krytů a pouzder.

O společnosti THL
Značka chytrých telefonů THL byla založena společností Shenzhen Hongjiayuan Communication Technology Co., Ltd., což je podnik zaměřený na oblasti vývoje, výroby, prodeje a servisu chytrých telefonů. Značka vznikla jako zkratka slov Technology – Happy – Life. Na domácím trhu prodává své smartphony prostřednictvím on-line obchodů a své vlastní značkové „experience“ prodejny. Těch má firma přes 300 ve více než třiceti čínských provinciích a městech. Přímý prodej telefonů zákazníkům je jednou ze základních filosofií značky, v České republice ji oficiálně zastupuje společnost Lion Mobile s.r.o.

Díky obchodnímu modelu s přímým prodejem bez zbytečných prostředníků udržuje značka se zákazníky blízký kontakt a dovoluje nabízet telefony za atraktivní ceny. Na osobní zkušenosti zákazníků staví značka svůj marketing a poskytované služby. V Číně se THL věnuje také oblasti společenské odpovědnosti, z každého prodaného telefonu věnuje 3 jüany projektu „Free Lunch“, který sbírá finance pro základní školy v horských oblastech země.

O Lion Mobile

Lion Mobile s.r.o. již tři roky dováží na český trh čínské telefony Xiaomi. Provozuje internetové obchody XiaomiMobile.cz a Levnesmartphony.cz. Tým Lion Mobile je složen z lidí, kteří se technickým i obchodním aspektům smartphonů z Číny věnují již několik let. Mnohé smartphony čínských značek firma nabídla českým zákazníkům jako první.  Společnost pro své telefony poskytuje veškeré záruky včetně kvalitního záručního i pozáručního servisu.