Přizpůsobte si SAP podle svého. SAP Fiori a SAP Screen Personas dostanete zdarma

Upravit si uživatelské prostředí SAP aplikací je nyní snazší než kdykoli předtím. Obě sady nástrojů pro jednoduchou úpravu a přizpůsobení uživatelského rozhraní získávají zákazníci zdarma, jako automatickou součást licencí softwaru SAP. Stávající zákazníci je mohou získat v rámci upgrade. (TZ)

Praha — 15. srpna 2014 – Ať již na počítači, tabletu či chytrém telefonu, zákazníci společnosti SAP mohou pracovat v moderním a personalizovaném uživatelském rozhraní nové generace. Automatickou součástí všech licencí na software SAP se totiž staly nástroje SAP Fiori a SAP Screen Personas, umožňující přizpůsobit si podle potřeby rozhraní aplikací jako například SAP Business Suite, ale i všech dalších. Stávající zákazníci společnosti SAP mohou získat oba nástroje zdarma buď v rámci svého programu podpory nebo v rámci upgrade svých stávajících aplikací SAP. Majitelé licencí SAP Fiori a SAP Screen Personas od společnosti SAP získají kredit na jakýkoli nákup software platný až do 31. prosince 2015.

Společnost SAP včleněním obou nástrojů vychází vstříc požadavkům podnikových uživatelů na všech úrovních. Loni uvedený nástroj SAP Fiori obsahuje sadu nástrojů umožňujících vytvořit uživatelsky příjemné grafické rozhraní nad jednotlivými programy SAP. Výsledný vzhled lze přizpůsobit jednotlivým zařízením, na kterých budou uživatelé aplikace SAP používat. Uživatel tak může jednoduše pracovat nejen na počítači, ale i na mobilních zařízeních jako je chytrý telefon či tablet. Od začátku jsou k dispozici implementační scénáře pro aplikace SAP Business Suite a SAP Business Suite powered by SAP HANA. Prostředí SAP Fiori UX aktuálně podporuje více než 300 aplikací.

Software SAP Screen Personas bude integrován do grafického rozhraní SAP GUI for HTML, což stávajícím zákazníkům zjednoduší integraci používaných produktů SAP. S jeho pomocí lze přizpůsobit obrazovky v SAP ERP aplikacích přesně podle potřeby konkrétních uživatelů. Každý z nich tak může na obrazovce mít přesně ty informace, které potřebuje. Celkem lze upravit přes 16 tisíc polí, včetně těch uživatelsky definovaných. Úpravy uživatelského rozhraní mohou provádět jak IT specialisté, tak autorizovaní uživatelé.

Zjednodušení uživatelského rozhraní zkracuje dobu nutnou pro implementaci produktů společnosti SAP a zvyšuje efektivitu práce díky možnosti přizpůsobení obrazovkám různých zařízení. Všichni zákazníci, kteří zakoupí licence programů SAP si nástroje SAP Fiori a SAP Screen Personas mohou stáhnout z webového portálu SAP Service Marketplace nebo SAP HANA Marketplace.

Podrobněji se s možnostmi obou nástrojů můžete seznámit zde: https://sap.emea.pgiconnect.com/p95o8d6qn4o/

Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.

Fotobanku společnosti SAP najdete zde: http://www.sap-tv.com/stockfootage/

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 251 000 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.