Samsung představuje Smart Signage TV pro obchody a podnikatele

Nové řešení „vše v jednom“ pomůže obchodníkům přitáhnout zákazníky blíž a profesionálně prezentovat svou provozovnu. (TZ)

Praha 22. srpna 2014 – Společnost Samsung představuje Samsung Smart Signage TV, nový typ televizoru speciálně vytvořeného pro malé a střední podniky. Novinka kombinuje informační a propagační výhody digitálního displeje s přidanou hodnotou živého televizního vysílání – vše v jednom, vše na jedné obrazovce.   

Jako vysoce spolehlivé komerční řešení byl Samsung Smart Signage TV optimalizován
a přizpůsoben potřebám majitelů obchodů. Na rozdíl od běžných televizorů mohou obchodníci rozdělit displej na více částí a ukázat zákazníkům širokou škálu informací. Zobrazovat mohou reklamní bannery, videa, obrázky a texty. Vestavěný systém pro správu obsahu také umožňuje vytvořit a zveřejnit upoutávku, a to i z mobilního zařízení. Smart Signage TV je dodáván jako balíček, který zahrnuje obchodní displej, software pro správu obsahu, stojan a držák na zeď.

„Doposud se obchodníci museli spoléhat na klasické televizory, když chtěli zákazníkům ukázat svou nabídku a sdělit jim klíčové informace. Správa informací, úprava nebo změna obsahu přitom trvala poměrně dlouho a byla složitá,“ řekl Seoggi Kim, Senior Vice President divize Visual Display Enterprise Business společnosti Samsung Electronics. „Náš Samsung Smart Signage TV naprosto mění svět drobného podnikání a zlepšuje vnímání zákazníků i samotných prodavačů. Je to kompletní řešení – vše v jednom,” dodává Kim.

Vysoká spolehlivost a výdrž

Samsung Smart Signage TV nabízí majitelům malých obchodů zvýšenou spolehlivost a o třídu lepší ovládání a provoz. Toto „Business řešení“ je určeno pro delší nepřetržitý provoz. Podniky mohou propagovat své materiály až 16 hodin denně, sedm dní v týdnu – to vše ve vysoké kvalitě pro optimální zážitek ze sledování. Všechny komponenty jsou podpořeny tříletou zárukou, pokud jsou TV využívány v interiéru*

Připraven k použití

Od instalace až k samotné propagaci je Samsung Smart Signage TV velmi snadno ovladatelný. Nabízí vše potřebné k rychlému vytvoření, naplánování a spuštění reklamního obsahu. Řešení vše v jednom zahrnuje LED TV se zabudovaným TV tunerem, stojan, software pro správu obsahu, možnost sledování TV obsahu ve Full HD, vestavěnou  WiFi, dálkový ovladač a příslušenství pro montáž.

„All-in-one TV“ a vestavěný multimediální přehrávač také uživatelům snižuje náklady, a to díky tomu, že již není potřeba další audio a video zařízení pro ukládání či přehrávání obsahu. Pomocí pokročilého softwaru pro vytváření a správu obsahu může být obsah dodán do vestavěného přehrávače médií jednoduše a pohodlně přes USB nebo bezdrátově z mobilního zařízení prostřednictvím WiFi. Televizor se tak jednoduše stává silným obchodním nástrojem, s jehož pomocí lze vytvářet a zobrazovat profesionálně vypadající obsah pomocí více než
200 designových šablon a bohaté obrázkové galerie.

Snadno vytvoříte, snadno zveřejníte

S využitím Samsung Smart Signage TV je příprava i promítání vlastních stylizovaných materiálů – včetně několika různých obsahů současně na jedné obrazovce – pohodlné a bez stresu. Ve výbavě nechybí software MagicInfo Express – řešení pro správu obsahu, které obchodníci mohou snadno použít k aktualizaci poskytovaných informací např. o slevách, otevírací době, speciálních akcích apod. Tento software umožňuje snadné vytváření obsahu, publikování, správu a plánování v libovolném pořadí, trvání, čase a dnu v týdnu potřeby.

Samsung Smart Signage TV je vybaven rovněž službou MagicInfo Mobile, která umožňuje rychlé aktualizace nebo odeslání fotografií do propagačních materiálů z mobilního zařízení pomocí mobilní aplikace (Android a iOS). Díky bezdrátové technologii WiFi je eliminována změť kabelů a je umožněno bezproblémové připojení s různými externími zařízeními, včetně routeru a sítě, PC
a mobilních telefonů.

*Délka záruky se může lišit v závislosti na zemi prodeje.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 286 000 lidí v 80 zemích světa s ročním obratem 216,7 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.