Magazín Esprit slaví pět let na českém trhu, vychází ve speciální sběratelské edici

Speciální narozeninové vydání stylové přílohy Lidových novin Esprit se objeví na pultech ve středu 17. září. Měsíčník Esprit se už pět let věnuje módě, designu, architektuře, byznysu a umění. I když obvykle seznamuje své čtenáře s budoucími trendy, pro tentokrát udělal výjimku a ohlédl se v čase zpět.  (TZ)

„Vybrali jsme nejzajímavější texty a rozhovory se světovými i českými osobnostmi, které vyšly v Espritu za pět let. Vše jsme doplnili nadčasovými snímky fotografů, kteří patří ke špičce ve svém oboru,“ vysvětluje vedoucí redaktorka Espritu Eva Hlinovská.

„Esprit Lidových novin se definitivně prosadil na obtížném trhu, stala se z něj značka kvality a elegance. Narozeninové číslo je naše poděkování čtenářům i obchodním partnerům,“ dodává Veselin Vačkov, ředitel redakce Lidových novin.

Díky velkému zájmu inzerentů vychází narozeninový Esprit v rozšířené podobě a má přesně sto stran.

VIP klienti se navíc mohou těšit na exkluzivní dárkový balíček. Jde o velkou ručně nadepsanou stříbrnou obálku, která jim bude osobně doručena.  Uvnitř najdou velkoformátovou fotografii od některého z předních módních fotografů s podpisem autora.