SAP Quality Awards popáté s novými soutěžními kategoriemi

Již popáté oceňuje společnost SAP své nejlepší partnery a jejich projekty. V letošním roce bude uděleno ocenění v pěti nových kategoriích. Své projekty dokončené v loňském či letošním roce mohou zákazníci SAP přihlašovat až do 15. listopadu 2014. (TZ)

Praha — 17. září 2013 — Společnost SAP vyhlásila v regionu střední a východní Evropy nový, již pátý ročník soutěže SAP Quality Awards 2014. Jejím cílem je ocenit společnosti, které nejlépe přistoupily k implementaci svých projektů SAP a díky preciznímu plánování a kvalitnímu provedení implementace dosáhli výrazných přínosů. Možnost přihlásit se mají všichni zákazníci SAP, jejichž projekty byly dokončeny v období od 1. ledna 2013 do 15. září 2014. V letošním roce budou oceněny projekty v pěti nových kategoriích, včetně inovací v oblasti cloudu, mobility a platformy HANA. Oceněny budou také projekty s krátkou dobou implementace a projekty s nejvýraznějším přínosem pro byznys.

Přihlášky je možné posílat přes webový formulář až do 15. listopadu 2014.

Kvalitně implementovaný projekt je přínosný pro všechny zúčastněné strany a zejména pro samotnou společnost, které pomáhá minimalizovat čas a množství prostředků potřebných na implementaci a naopak maximalizovat úspory provozních nákladů a efektivitu procesů. Samotná účast v soutěži SAP Quality Awards může posílit pozici implementačního týmu uvnitř společnosti i navenek a společnost tak může prokázat svou profesionalitu a zkušenosti.

„Dobře připravený projekt implementace může znamenat pro zákazníka nejen úsporu nákladů a vyšší efektivitu práce, ale i lepší uživatelskou zkušenost s produkty SAP,“ řekl Jiří Synáček, ředitel pro kvalitu, SAP CEE. „SAP Quality Award chce ocenit zároveň i ty implementační partnery, kteří svým úsilím a kvalitní dodávkou pomohli podpořit zájem o produkty SAP. Jsem si jist, že jim takové uznání pomůže posílit jejich pozici na trhu.“

Projekty nominované na SAP Quality Awards by měly dodržovat uznávané standardy projektového managementu a klást důraz na optimalizaci celkových nákladů implementace, snižování celkových nákladů vlastnictví, zkrácení či dodržení doby implementace a prokázat profesionální přístup při vedení projektu. Nominované projekty by měly naplňovat 10 principů kvality SAP.

Projekty lze přihlásit do jedné z pěti kategorií:

  • Rapid Delivery
    Je určena pro projekty s méně než 500 uživateli, trvající maximálně sedm měsíců a vyžadující maximálně 1 000 člověkodnů implementačního úsilí (splněna musí být alespoň dvě kritéria)

  • Business Transformation
    Zahrnuje projekty s více než 400 uživateli, trvající více než 6 měsíců, jejichž pracnost byla od startu do spuštění více než 900 člověkodnů (splněna musí být alespoň dvě kritéria)

  • Cloud Innovation
    Do této kategorie lze zahrnout projekty, jejichž součástí je jeden nebo více cloudových produktů společnosti SAP, bez ohledu na to, jestli jde o veřejný nebo spravovaný cloud

  • HANA Innovation
    Hlavní součástí nominovaného projektu musí být in-memory platforma SAP HANA

  • Mobility Innovation
    Všechny projekty, jejichž hlavní součástí je některé z SAP řešení v oblasti mobility.

Vítězové soutěže v regionu CEE budou vyhlášeni v lednu 2014. V prvních dvou kategoriích bude udělena zlatá, stříbrná a bronzová medaile. V kategoriích inovativních projektů budou vyhlášena ocenění za excelenci. Zákazníci, kteří se umístí na předních pozicích v jednotlivých kategoriích, automaticky postoupí do dalšího kola, kde se potkají s dalšími úspěšnými projekty z celého regionu EMEA.

Více informací o SAP Quality Awards najdete zde: http://www.sap.com/qualityawards

Společností oceněné v minulých letech:

2013
Malé implementace

  • Zlatá medaile: HP Produkcija d. o. o. (partner: Sedam & Multicom)

  • Stříbrná medaile: INEA S.A. (partner: Finnsoft)

  • Bronzová medaile: Euro Games Technology Ltd. (partner: Sqilline)

Střední implementace

  • Zlatá medaile: Železara Smederevo d. o. o. (partner: SAP and Atos)

  • Stříbrná medaile: RWE Česká republika a. s. (partner: Mibcon)

  • Bronzová medaile: Pražská energetika, a. s. (partner: con4PAS)

Velké implementace

  • Zlatá medaile: MVM Zrt. (partner: Fornax & SAP)

  • Stříbrná medaile: Ministerstvo financi České republiky (partner: IBM)

  • Bronzová medaile: Procter & Gamble (partner: HP)

2012
Malé implementace

  • Zlatá medaile: Český Aeroholding, a.s. (partner: MIBCON)

  • Stříbrná medaile: Hungimpex Kft (partner: Contact Plus Consulting)

  • Bronzová medaile: BBA HRANICE, spol. s r.o. (partner: ABIA group)

Střední implementace

  • Zlatá medaile: ŠKODA AUTO, a.s. (partner: CONSIT and MERIIS)

  • Stříbrná medaile: VICTORIA GROUP (partner: Atos )

  • Bronzová medaile: Kostelecké uzeniny a.s. [AGROFERT HOLDING, a.s.] (partner: sabris)

Velké implementace

  • Zlatá medaile: Mondelēz International (partner: IBM)

  • Stříbrná medaile: Operator Gazociagow Przesylowych GAZ-SYSTEM S.A. (partner: S&T Services Polska)

  • Bronzová medaile: Grad Beograd – Agencija za investicije i stanovanje (partner: SAP)

Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.

Fotobanku společnosti SAP najdete zde: http://www.sap-tv.com/stockfootage/

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 248 500 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.