Blíží se dvanáctý Jarmark OnaDnes.cz, už teď láme rekordy v prodeji

V pořadí dvanáctý Jarmark, který pořádá internetový portál OnaDnes.cz, se koná v sobotu 20. září v Průmyslovém paláci na Výstavišti v pražských Holešovicích. Všech sedm set prodejních míst se stihlo vyprodat v rekordním čase 90 minut od spuštění registrace. (TZ)

Tradiční bazar oblečení, obuvi a šperků s charitativním účelem přijdou tentokrát podpořit herečka Dana Batulková a moderátorka Nora Fridrichová. Přinesou několik kousků oblečení ze svých skříní a ty se na místě vydraží ve prospěch Nadace Terezy Maxové dětem, která je partnerem Jarmarku OnaDnes.cz. Celý výtěžek jde na podporu dvou sester – Žanety a Jany z Náchoda, které jsou ze sociálně slabé rodiny.

„Přispět může každý libovolnou částkou do kasičky přímo na místě a na konto nadace půjdou jako obvykle také peníze z charitativní tomboly a z dražby oblečení VIP hostů. Jsme rádi, že Jarmark pomáhá tam, kde má.“ dodává Petra Hanzelková, brand manažerka portálu iDNES.cz.

Dobročinný projekt pomohl i v těchto dnech. Paní Hlaváčková, která v pěstounské péči vychovává pět dívek, dostala díky výtěžku 166 tisíc korun ze dvou  předchozích Jarmarků automobil Škoda Citigo.

Úspěšný projekt s cílem pomáhat míří  i do Brna. Tady se brány Jarmarku otevřou 15. listopadu.