MAFRA spouští novinku, přelomovou digitální čtečku bez hranic

Kdykoli a kdekoli jen na dva kliky. Takhle snadný je princip nové čtečky. Díky ní si už od 1.října můžou lidé deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny přečíst na jakémkoli zařízení přímo z webové stránky. S takto jednoduchou digitální podobou placených titulů přichází na trh mediální skupina MAFRA jako první. (TZ)

„Nová podoba přináší větší komfort a výhody našim čtenářům, kteří nově budou především našimi zákazníky, nikoli zákazníky Applu či Googlu,“ říká předseda představenstva Štěpán Košík. Nákup předplatného přímo od vydavatelství MAFRA bude cenově zvýhodněn a přinese čtenáři možnost čtení až z pěti zařízení bez ohledu na operační systém.

„Chceme vytvořit pohodlný přístup pro naše čtenáře a přinést jim noviny doslova ke snídani. Nemusíte ráno o víkendu vstávat a jít do stánku pro noviny, jen si dvěma kliky přivoláte noviny k sobě,“ přibližuje novinku Michal Hanák, člen představenstva.

Noviny a přílohové magazíny lze číst na počítači, tabletu i chytrém telefonu bez nutnosti instalace. Stačí kliknout na www.mfdnes.cz a www.lidovenoviny.cz.

Služba také umožňuje přístup do archivu všech vydání už od 1. ledna 2012 a to včetně magazínových příloh. V případě MF DNES budou mít zájemci možnost projít si i všechny regionální přílohy deníku.