Dostaňte firemní mobily pod kontrolu. SAP Mobile Secure vám v tom pomůže

Rostoucí počet chytrých telefonů a tabletů znamená pro správce sítí řadu nových zařízení, která musí zahrnout do firemních politik. Jejich manuální správa je časově náročná a ve větších firmách prakticky nemožná. Sada cloudových nástrojů SAP Mobile Secure umožňuje všechna mobilní zařízení jednoduše spravovat z jednoho místa, včetně nastavení aplikací, bezpečnostních politik a podobně. Nezávislá výzkumná společnost Ovum označila toto řešení za „lídra trhu“. (TZ)

Praha, 27. října 2014 — Řešení pro správu a zabezpečení mobilních zařízení SAP Mobile Secure získalo označení „lídr trhu“ roku 2014 v oblasti řešení pro řízení podnikové mobility. Udělila mu ho nezávislá výzkumná společnost Ovum. SAP Mobile Secure obsahuje integrovanou sadu cloudových nástrojů pro řízení podnikové mobility s jednoduchým a pohodlným ovládáním pro správce IT i koncové uživatele, jimž zjednodušuje práci, umožňuje přístup k podnikovým aplikacím a podporuje spolupráci při tvorbě a zpracování obsahu. Ve spojení s platformou SAP Mobile umožňuje SAP Mobile Secure vytvářet moderní mobilní aplikace, jednoduše a bezpečně je nasazovat do provozu a efektivně řídit celý jejich životní cyklus.

„SAP Mobile Secure nabízí nástroje pro špičkové zabezpečení a pohodlnou správu mobilních zařízení, aplikací a obsahu,“ říká Rick Costanzo, viceprezident a generální ředitel divize mobilních řešení společnosti SAP. „Využívá jej dlouhá řada zákazníků, kteří provozují celkem více než 100 000 mobilních zařízení. SAP Mobile Secure dokáže vyhovět potřebám firem a organizací všech velikostí a na různém stupni rozvoje podnikové mobility – od těch, které teprve začínají, po ty, které vyžadují nejdetailnější kontrolu nad aplikacemi a zařízeními,“ dodává Rick Costanzo.

Společnost Ovum mezi lídry trhu řadí produkty, o nichž se domnívá, že by u potenciálních zákazníků neměly chybět na seznamu uvažovaných dodavatelů nových technologií – jinými slovy se jedná o produkty se silnou pozicí na trhu a obecně považované za jedny z nejlepších. Ovum při vyhodnocování posuzuje tržní podíl, vyspělost a propracovanost, rozsáhlost a rozmanitost uživatelské základny a přizpůsobení požadavkům různých odvětví.

Bezplatná 30denní zkušební verze a další informace o řešení SAP Mobile Secure jsou k dispozici na internetových stránkách www.sapmobilesecure.com.

Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.

Fotobanku společnosti SAP najdete zde: http://www.sap-tv.com/stockfootage/

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 251 000 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.