Podzimní setkání AT Computers v americkém stylu

Ostrava, 30. 10. 2014 – Série podzimních setkání AT Computers s obchodními partnery a resellery, která proběhla v září a říjnu v České republice a na Slovensku, tentokrát kromě horkých novinek z IT branže přinesla i setkání s pravou americkou kulturou. (TZ)

Celkem více než 1300 zákazníků přijalo pozvání a navštívilo během dvou podzimních měsíců hotel Jezerka v Železných horách nebo hotel Dixon v Banské Bystrici, které se vždy na dva dny proměnily v Mekku americké kultury. Při příchodu si hosté mohli prohlédnout originální Buick Electra, uvnitř nechyběla živá socha Svobody, dokonalý Charlie Chaplin, krásná Marilyn Monroe, Superman & Batman a dokonce ani sám Barack Obama. Americký styl života se promítl nejen do výzdoby, ale i do podávaného občerstvení.

Dvoudenní pestrý program vyplnily přednášky a workshopy partnerů AT Computers, na nichž byly představeny trendy a aktuality ze světa IT. Vše bylo doplněno výstavkou produktů a soutěžemi o atraktivní ceny – na každé akci bylo rozdáno více než 180 cen. Večer se o zábavu postarala řada umělců – swingová a jazzová kapela Heart of Dixie, kouzelník a iluzionista Robert Fox, skupina Las Vegas nebo kapela Velvet se show Abeceda.

„Děkuji celému týmu za usilovnou práci, jejímž výsledkem jsou tato velmi příjemná setkání s našimi obchodními partnery a resellery. Je neuvěřitelné, že se pěti akcí, které jsme uspořádali během 6 týdnů, zúčastnilo více než 1300 našich zákazníků. Atmosféra, kterou nám pomáhají na akcích vytvářet, je nezapomenutelná. Už teď se těšíme na setkání, která začínáme plánovat na příští rok,“ řekl Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.