Portál Rajče.net změnil vzhled a rozšířil služby

Největší české fotoalbum na internetu Rajče.net spustilo novou úvodní stránku. Homepage je teď mnohem přehlednější a obsahuje více informací a doplňkových služeb, jako jsou fotoknížky, pexesa a kalendáře. Hlavní dominantou stránky je fotografie vybraná z těch nejzajímavějších snímků od uživatelů Rajče.net. (TZ)

Zcela nový design má horní navigační panel, který je vložený na všechny stránky Rajče.net a usnadní tak orientaci. „Nová navigační lišta byla připravena na základě výzkumu zkušeností uživatelů s portálem Rajče.net a v souladu s novými webovými trendy,“ říká Miroslav Buček, projektový manažer Rajče.net.

K dalším novinkám portálu patří nové sociální funkce jako Like aneb palec nahoru a Fanoušek. Like mohou návštěvníci přidělit jak vybrané fotce, tak celému fotoalbu. Funkce Fanoušek umožňuje přidání oblíbeného uživatele mezi oblíbené fotografy.

Rajče.net měsíčně navštíví dle aktuálního měření NetMonitor (září 2014) přes milion reálných uživatelů. Nejrozsáhlejší česká fotogalerie obsahuje více než 700 milionů fotek od 872 tisíc uživatelů. Rajče.net si drží velmi silnou pozici na českém trhu komunitních webů a úspěšně předčilo konkurenční portály.