Aplikace Portmonka slaví první narozeniny a přichází s verzí pro Windows Phone

Mobilní aplikace Portmonka po roce existence překonala hranici milionu spuštění. Používá ji více než 100 tisíc unikátních uživatelů a v její nabídce funguje 72 partnerských karet. Do dalšího roku vstupuje aplikace s významným rozšířením: bude fungovat i v telefonech a mobilních zařízeních s operačním systémem Windows Phone. (TZ)

Dosud funguje šedesát tisíc aplikací na mobilních telefonech s operačním systémem Android, čtyřicet tisíc pak na platformě iOS. Nově od listopadu letošního roku se spouští Portmonka i ve verzi pro Windows Phone

„Do konce roku očekáváme výrazné navýšení počtu uživatelů právě díky verzi pro WP. Jde zhruba o desítku tisíc nových portmonkářů. Našim cílem je počet uživatelů zdvojnásobit a dostat se až na 200 tisíc aktivních majitelů,“ říká produktový manažer aplikace Portmonka Petr Švec.

Strategií je poskytnout zákazníkům komfortní servis při nákupech propojením s obchodníky, kteří sledují současné trendy a prodejní technologie jim to umožňují. Mezi významné obchodní partnery patří řetězce dm drogerie, OBI, lékárny Dr. Max, Hervis, XXXLutz nebo Leo Express a také všechna česká multikina, obchodní centra a významná knihkupectví. Partnerské prodejny jsou v aplikaci označeny zelenou fajfkou, která signalizuje bezproblémovou akceptaci karet v Portmonce. Ta fungovala i jako jedna z hlavních platforem pro stahování oblíbených kuponů podzimní akce Nákupy.OnaDnes.cz

Díky Portmonce přibylo do českých věrnostních klubů na 50 tisíc nových členů. Průměrný uživatel má v aplikaci nahráno pět karet a každý měsíc svou virtuální portmonku nejméně dvakrát otevře a použije.

Portmonka pro WP je ke stažení na webu aplikace www.mojeportmonka.cz nebo přímo ve Windows Phone Store