RTB House a ACOMWARE nabízí firmám personalizovaný marketing

Praha, 27. 11. 2014 – Společnosti ACOMWARE a RTB House se dohodly na spolupráci v České republice, kde budou společně nabízet klientům z řad e-commerce a retailových firem technologii pro personalizovaný online marketing. (TZ)

Spolupráce obou firem si dává za cíl maximalizovat obchodní potenciál personalizovaného online marketingu v České republice. V rámci dohody bude konzultační společnost ACOMWARE nabízet svým klientům přístup k technologiím RTB House, které jsou dnes dostupné zákazníkům v 33 zemích světa.

ACOMWARE se pro spolupráci s RTB House rozhodl na základě pozitivních zkušeností u prvních klientů. „Vybírali jsme mezi DSP platformami takovou, která umožňuje personalizovaný retargeting a personalizované kampaně obecně. Pro spolupráci s RTB House jsme se rozhodli na základě jejich profesionálního přístupu ke klientům a také prvních výsledků u našich klientů, s nimiž jsme velmi spokojeni. Právě naši klienti budou z této spolupráce těžit nejvíce,” vysvětluje Jan Penkala, CEO konzultační společnosti ACOMWARE.

Vladimir Houba, Regional Commercial Director ze společnosti RTB House, k tomu říká: „Jsme velmi rádi, že jsme se dohodli na spolupráci s ACOMWARE a že náš nástroj rozšíří komplexní portfolio služeb pro e-commerce klienty této společnosti. Věříme, že tím posílíme naši pozici na českém trhu a naše technologie podpoří zdejší úspěšné e-commerce hráče.“

O společnosti ACOMWARE s.r.o.

ACOMWARE je specializovaná konzultační společnost pro e-commerce. Zaměřujeme se především na pomoc při vstupu na on-line trh, e-commerce poradenství, zvyšování návštěvnosti, obchodní výkonnosti a inteligentní emailing. Mezi naše klienty patří významní hráči na trhu – e-shopy i retailisté: Tescoma, Astratex.cz, Yves Rocher, Expert ČR, Oxalis.cz, VašeČočky, Conrad Electronic, Kytary.cz a další. Za 12 let fungování jsme obsloužili přes 2 000 internetových projektů.

Tým tvoří více než 35 zkušených specialistů. V rámci rozvoje e-commerce také přinášíme klientům řadu případových studií, analýz, školení a workshopů. Všem příznivcům e-commerce přinášíme také cyklus diskuzí s úspěšnými internetovými podnikateli – Eshopista.

O společnosti RTB House

RTB House se specializuje na přesně cílenou display reklamu s řešeními zaměřenými na profilaci, cílení a získávání nejcennějších zákazníků na internetu. Technologie od RTB House umožňují jakémukoliv on-line obchodu, značce, nebo výrobci spustit jemu přizpůsobené kampaně, které poskytují personalizovaný obsah jeho zákazníkům, a to vše v reálném čase.

RTB House s centrálou ve Varšavě, v Polsku, působí na 33 trzích a celosvětově zajišťuje více než 650 reklamních kampaní. Pro své klienty nakupuje více než 3,5 mld. reklamních zobrazení za měsíc.

Tým RTB House poskytuje své služby od roku 2012. Více na http://www.rtbhouse.com/.