Portál Knihy.iDNES.cz nabízí nově prodej tištěných knih

Internetový obchod s elektronickými a audioknihami Knihy.iDNES.cz rozšiřuje svoji nabídku o tištěné knihy. Na jednom místě a přehledně tak čtenáři najdou všechny typy knih a můžou si vybrat z nabídky až 9 tisíc e-knih, 4 tisíc audioknih a 50 tisíc knih klasických tištěných, které po objednání přijdou poštou. Stačí kliknout na Knihy.iDNES.cz.  (TZ)

Jako příjemný benefit nabízí obchod Knihy.iDNES.cz novým i současným zákazníkům možnost zakoupení tzv. kreditů, tedy poukázek vhodných k darování, jež platí na celý sortiment, který e-shop nabízí.

„Jsme hrdí, že portál Knihy.iDNES.cz používá necelý rok po startu jako svůj knižní e-shop několik desítek tisíc lidí. Věříme, že nyní, kdy se nám podařilo zákazníkům nabídnout všechny způsoby, jak si přečíst či poslechnout knihy, se jejich počet ještě znásobí,“ říká ředitel New Business Development MAFRA Digital Jaroslav Kábele.

„Spolupráce společnosti Booknet a e-shopu Knihy.iDNES.cz nás velmi těší. Díky spojení se známou a vybudovanou značkou iDNES.cz očekáváme spoustu nově registrovaných čtenářů kvalitní literatury, i proto se soustředíme na pravidelný přísun knižních novinek,“ dodává Petr Michálek, většinový majitel distributora papírových knih Booknet s.r.o..