Happy Plugs – zlaté srdce ze Stockholmu

Švédská značka Happy Plugs, proslulá výrobou barevných sluchátek a dalších doplňků pro smartphony, připravila sadu exkluzivních nabíjecích a datových kabelů Deluxe ve zlaté, stříbrné a populární rose gold barvě. (TZ)

Happy Plugs je značka, která kromě kvalitních sluchátek v nepřeberné škále módních barev nabízí i kryty pro smartphony a nabíjecí kabely, které lze sladit jak se sluchátky, tak s celým outfitem.

Happy Plugs přichází s luxusní řadou nabíjecích kabelů v barvách drahých kovů, která navazuje na úspěch již zavedených sluchátek Deluxe. Zářivá zlatá, stylová stříbrná a moderní rose gold vás doslova rozzáří a vytvoří z vašeho telefonu ozdobný šperk.

Navíc už nebudete muset při telefonování sedět v koutě a trpělivě čekat, až se váš mobilní telefon znovu nabije. Dvoumetrový kabel vám dává svobodu a vy budete moci používat smartphone naprosto pohodlně.

Designově perfektně řešené balení zaujalo i porotu letošního ročníku mezinárodní designové soutěže Pentawards, která jej ocenila stříbrnou příčkou. Zářivé kabely Deluxe jsou i díky tomu skvělým dárkem.

Kabely Micro USB jsou kompatibilní s většinou smartphonů a kabely Lightning jsou určeny pro aktuální verze produktů iPhone, iPad a iPod.

Nabízí je mimo jiné i kamenné prodejny a e-shop značky iWant. Micro USB kabely získáte již za 395 Kč a kabely Lighting zakoupíte v ceně 595 Kč. Vybírat můžete i z klasických pastelových barev, typických pro značku Happy Plugs.

O Happy Plugs
Vše začalo ve švédském Stockholmu v roce 2011 a cíl byl jednoznačný – vyrábět sluchátka, která budou žádaným módním doplňkem. Zrodil se koncept Happy Plugs – ” What Color Are You Today?®”. Dnes je značka Happy Plugs synonymem moderního životního stylu a přináší barvy do světa mobilního příslušenství. K dispozici je v 56 zemích a 5000 obchodech po celém světě.