Tisková zpráva: CODEWARE na veletrhu Danubius Gastro ukáže, jak ušetřit s CB-Direct

Praha, 21. ledna 2015 – Společnost CODEWARE se premiérově zúčastní tradičního veletrhu Danubius Gastro. Již 22. ročník této význačné slovenské gastronomické přehlídky se uskuteční od 29. ledna do 1. února v bratislavském areálu Incheba Expo. (TZ)

Největším magnetem expozice společnosti CODEWARE (hala A1, stánek 211) bude bezpochyby prezentace projektu CB-Direct. Jeho základem je evropský velkosklad značky Birch v Praze, umožňující místní dodávky v České i Slovenské republice, platby v EUR, lokální technickou podporu či sledování dostupnosti zásob.

Výrobky Birch jsou nyní díky projektu CB-Direct snadněji, levněji a rychleji dosažitelné. Pro zákazníky to znamená především spoustu ušetřeného času i finančních nákladů.

Z dalších produktů dominuje pokladní systém Birch

Společnost CODEWARE dále na veletrhu představí dotykový pokladní systém Birch A8TS s vestavěnou tiskárnou účtenek. Zásluhou dlouhé životnosti, úspory elektrické energie, ekonomické výhodnosti a bezproblémové obsluhy klientů si získává čím dál více příznivců, zvláště z řad hotelů a restaurací.

Návštěvníci uvidí také mobilní datové terminály, čtečky čárových kódů,  zákaznické displeje, pokladní zásuvky nebo spotřební materiál.

CODEWARE, s. r. o. nabízí komplexní řešení v oblasti automatické identifikace. Na českém trhu patří mezi význačné dodavatele čárových kódů, sběru dat a RFID technologií s vlastními skladovými zásobami. Řadí se mezi nejvýznamnější distributory světových výrobců. Jako systémový integrátor doplňuje dodávky hardwaru o vlastní softwarové řešení, poskytuje odbornou konzultaci, zaškolení a podporu servisního střediska.