Jakýkoli snímek, naprosto kdekoli – zdokonalená verze služby irista je tu!

Praha, Česká republika, 2. února 2015 – Společnost Canon zpřístupnila aktualizovanou verzi své cloudové služby pro správu fotografií irista, která je nyní uživatelsky přátelštější ještě víc, než kdykoli předtím. Nové funkce, které jsou součástí další etapy rozvoje této platformy, zahrnují optimalizaci a vylepšení pro práci s tablety i možnost objednávat špičkové fotoknihy přímo z  iristy. Současně s novými funkcemi přichází Canon i se změnami v cenové politice, a to na všech úrovních předplatného služby irista. Všichni vášniví fotografové tak nyní mají k dispozici více úložného prostoru. (TZ)

Aktualizace přináší optimalizaci a opravdovou přívětivost

Společnost Canon vylepšila platformu irista o následující vlastnosti a funkce:

  • Integrace s Adobe Lightroom: uživatelé mohou snímky editovat přímo v aplikaci Lightroom, která upravené verze ukládá a synchronizuje přímo s datovým prostorem ve službě irista. Uživatelé tak mají všechny své fotografie na jednom jediném místě. Spolupráce s aplikací Lightroom navíc umožňuje do iristy ukládat i XMP data, díky kterým mohou uživatelé snímky velmi snadno filtrovat.
  • Podpora využití více zařízení: kompatibilita se širokou škálou nejprodávanějších tabletů s operačními systémy iOS a Android otevírá uživatelům novou dimenzi práce s iristou a umožňuje snadný přístup ke všem funkcím této platformy z mobilních zařízení.
  • Fotoknihy na stisk tlačítka: díky této funkci mohou uživatelé vytvářet a objednávat nádherné fotoknihy ve špičkové kvalitě přímo z prostředí iristy. Postup je velmi jednoduchý – uživatelé ve webovém prohlížeči vyberou oblíbené snímky, ze kterých vytvoří fotoknihu přesně podle svých představ. A po objednání obdrží nádhernou knihu, díky které si mohou události z fotografií opakovaně vychutnat.

Nové ceny – větší úložný prostor pro všechny vášnivé fotografy

Vylepšení platformy irista doprovázejí i pozitivní změny v cenové politice – Canon navýšil objem úložného prostoru ve všech úrovních předplatného této služby. Vstupní úroveň, která je k dispozici zcela zdarma a nabízí veškerou funkcionalitu platformy irista, nyní umožňuje do cloudového prostoru uložit až 15 GB dat. Pokročilí nebo profesionální uživatelé, kteří pro svá fotoalba potřebují velkou kapacitu, mají na výběr mezi variantou s 200 GB nebo 500 GB úložného prostoru. Platby za službu mohou být měsíční nebo roční.

Uživatelé mají k dispozici následující varianty předplatného služby irista:

  • Úložný prostor až 15 GB: zcela zdarma a s veškerou funkcionalitou
  • Úložný prostor až 200 GB: 4,99 EUR měsíčně nebo 49 EUR ročně
  • Úložný prostor až 500 GB: 10,99 EUR měsíčně nebo 109 EUR ročně

 

Další úložný prostor mohou uživatelé dokoupit v následujících variantách – 200 GB za 39 EUR ročně, 500 GB za 69 EUR ročně a 1 TB za 109 EUR ročně.

Aktualizovaná verze služby irista je již k dispozici, a to po přihlášení na www.irista.com.

-KONEC-

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.