Aktualizace Navitel Navigator 9.5 pro Android

Byla vydána aktualizace Navitel Navigator 9.5 se službou Booking.com pro zařízení s operačním systémem Android. (TZ)

Co nového přináší Navitel Navigator 9.5:

  • Nyní si můžete rezervovat hotelový pokoj přímo z aplikace! Pro Vaše větší pohodlí jsme ubytovací službu Booking.com integrovali do nové verze aplikace Navitel Navigator. Kamkoliv pojedete,  ať už k moři, na pěší výlet nebo jednoduše jen navštívit jiné město, vždy budete schopni najít a rezervovat si nejvhodnější ubytování, na kterékoliv z našich dostupných map. Po celém světě si tak můžete vybrat z více než 250 000 hotelů. *
  • Na základě mnoha žádostí našich uživatelů jsme přidali upozornění na druhý nadcházející manévr při navigování. Nová verze Navitel Navigator Vás tak bude informovat nejen o nadcházejícím manévru, ale i o tom dalším.

Dále přináší:

  • Rychlejší plánování trasy.
  • Snížení využití paměti.
  • Další malé opravy pro celkové zlepšení výkonu programu.

 

*Pro fungování služby je zapotřebí internetové připojení.

Uživatelé Android mohou provést aktualizace na Navitel Navigator 9.5 prostřednictvím záložky Ke stažení na oficiálních webových stránkách NAVITEL® nebo přes Google Play.

Noví uživatelé získají 7 denní zkušební verzi. Po uplynutí zkušební doby se program přepne do režimu omezených funkcí. V případě, že chcete využívat plnou verzi programu, musíte si zakoupit licenční klíč.

Stáhnout Navitel Navigator z Google Play

Navíc si můžete zakoupit mimo licence na neomezenou dobu také předplatné na určitou dobu. Jedná se o vhodné řešení například, když chcete cestovat. Od 49,99,- Kč bez DPH, s ohledem na zvolenou zemi, si můžete podrobné mapy zakoupit na 1 měsíc nebo 1 rok. Své předplatné můžete kdykoliv rozšířit nebo ukončit po uplynutí placeného období.

O společnosti NAVITEL®:

NAVITEL® je přední poskytovatel navigačních řešení v oblasti automobilových navigačních systémů zaměřující se na vývoj a produkci satelitního navigačního software a kartografii. Navitel Navigator je určen pro platformy Android, Windows Phone, Windows Mobile, iPhone, iPad, Blackberry, Bada, Symbian, Java, Windows CE s vynikající 3D grafikou a geosociálními službami. Nabízí aktuální a nejpřesnější digitální navigační mapy Evropy, Asie, zemí Commonwealthu a Latinské Ameriky. Pro více informací o společnosti NAVITEL®, prosím, navštivte http://www.navitel.cz/cz/.