Goal Zero představilo nabíječky Flip 10 a Flip 20

Mnichov, 4. března 2015 – Goal Zero představilo na výstavě ISPO v německém Mnichově dvě novinky pro rok 2015 – jsou jimi přenosné nabíječky Flip 10 a Flip 20 s kapacitou 2 600, respektive 5 200 mAh, určené především pro mobilní telefony. (TZ)

Americká značka Goal Zero se dlouhodobě specializuje na vývoj baterií, záložních zdrojů energie a solárních panelů, které využívají především profesionální sportovci a lidé žijící aktivním životním stylem. Možná i proto jsou názvy jako Sherpa 50 (lehký záložní zdroj energie) nebo Nomad 7 (výkonný solární panel s minimální hmotností) celosvětově známými pojmy mezi outdoorovými nadšenci a profesionály.

Nyní Goal Zero představuje zcela novou řadu nabíječek Flip, a to hned ve dvou verzích – Flip 10 a Flip 20. Nabíječky Flip jsou určeny především pro mobilní telefony nebo pro jinou malou elektroniku jako třeba GPS navigace nebo GoPro kamery.

Nabíječka Goal Zero Flip 10 disponuje kapacitou 2 600mAh, což plně dostačuje pro jedno nabití mobilního telefonu nebo 1-2 nabití GoPro kamery. Flip 10 je možné nabíjet pomocí zabudovaného, vyklápěcího USB konektoru buď přímo ze sítě nebo pomocí solárních panelů Goal Zero Nomad. Ve všech případech budou na plné nabití postačovat 3 hodiny.

Nabíječka Goal Zero Flip 20 nabídne kapacitu celých 5 200mAh, tedy dvojnásobek Flip 10. Její kapacita pak postačí pro 2 nabití mobilního telefonu nebo 2-3 nabití GoPro kamery. Pomocí USB portu se Flip 20 nabije za 4 hodiny, skrz solární panel Goal Zero Nomad 7 pak za 5 hodin.

Obě nabíječky budou dostupné ve čtyřech barvách – modrá, zelená, šedivá a červená. Flip 10 i Flip 20 také shodně disponují funkcí Pass Through Charging, nabízející možnost nabíjení nabíječky Flip a připojeného mobilní telefon  najednou skrz jediný USB port.

Předpokládaná doporučená MOC se bude u Flip 10 pohybovat okolo 900 Kč, u Flip 20 potom okolo 1 500 Kč. Flip 10 dorazí na český trh už na přelomu března/dubna, Flip 20 pak na přelomu června/července.

O Goal Zero

Americká značka Goal Zero se dlouhodobě specializuje na vývoj záložních zdrojů energie a solárních panelů, které využívají především profesionální sportovci a lidé žijící aktivním životním stylem a je díky tomu právem považována za jednoho ze světových lídrů v oblasti obnovitelných zdrojů a spolehlivé solární energie. Více o Goal Zero najdete na www.goalzero.com.