BatteryShop.cz rozšířil sortiment, nově nabízí baterie do vysílaček, klávesnic i myší

Přední český prodejce baterií, internetový obchod BatteryShop.cz, obohatil sortiment prodávaného zboží. V nabídce lze nově najít baterie do vysílaček, bezdrátových telefonů, klávesnic, myší i čteček čárových kódů. Rozšířena byla i nabídka spotřebních baterií, která nyní obsahuje kompletní portfolio nabíjecích baterií značky Eneloop. E-shop tak reagoval na poptávku zákazníků, a to zejména ze strany malých a středních podniků. (TZ)

Internetový obchod BatteryShop.cz se dlouhodobě specializuje na prodej baterií a nabíječek do přenosných zařízení. Největší poptávku e-shop registruje po akumulátorech do mobilních telefonů a notebooků, u kterých loni zaznamenal 30% meziroční nárůst prodeje. BatteryShop.cz neustále zkvalitňuje služby zákazníkům, a to jak rozšiřováním nabídky produktů, tak zdokonalováním služeb.

„Nabídku baterií jsme letos rozšířili o celou řadu nových kategorií, jako jsou akumulátory do vysílaček nebo čteček čárových kódů. Snažíme se tak vyjít vstříc poptávce českých firem. Ty většinou inovují své přístroje najednou a mají zájem nakoupit nové baterie na jednom místě. U nás tak nyní mohou pořídit akumulátory do všech běžných přenosných přístrojů používaných ve firmách,“ uvedl Radim Tlapák, ředitel předního internetového obchodu BatteryShop.cz, který nabízí široký sortiment baterií a nabíječek do mobilních zařízení. „Ze strany domácností jsme pak zaznamenali zájem o baterie do robotických vysavačů, jejichž obliba v tuzemsku roste. Proto jsme nově rozšířili sortiment i u této kategorie. Zákazníci tak u nás zakoupí akumulátory do robotických vysavačů všech oblíbených značek,“ doplnil Tlapák.

O e-shopu BatteryShop.cz

Společnost BatteryShop.cz má v obchodování na internetu dlouhodobé zkušenosti, věnujeme se mu od roku 1998. Specializuje se výhradně na prodej baterií. Všichni pracovníci mají s produkty z oboru počítačové elektroniky bohaté zkušenosti. Obchodními partnery jsou společnosti z Asie a USA. Všechny prodávané baterie splňují přísné evropské normy a mají všechny certifikáty potřebné pro prodej v zemích Evropské unie. Vysokou kvalitu služeb internetového obchodu potvrzuje 100% hodnocení zákazníků na portálu Heureka.cz.

Internetový obchod BatteryShop.cz provozuje společnost NTB CZ, která je zároveň vlastníkem a výhradním prodejcem baterií značky T6 power. Je také oficiálním dovozcem výrobků značky iGo do České republiky.