iDNES.cz spustil novou aplikaci televizního programu

Nová aplikace televizního programu, kterou portál iDNES.cz spustil dnes, umožňuje výběr mezi řádkovým či sloupcovým řazením, nastavení vlastního pořadí stanic a také zvýraznění oblíbených pořadů. Čtenáři si mohou vybírat z téměř dvou set televizních stanic z tuzemské i zahraniční nabídky. Prohlížeč si volbu pamatuje a pro přihlášené navíc nabízí i tvorbu vlastního programu a upozornění na pořady. (TZ)

„Využili jsme všechny možnosti, které nám moderní internet nabízí. Chceme, aby měl čtenář k dispozici co největší množství informací a sám si z něj mohl sestavit televizní program na míru,“ říká šéfredaktor iDNES.cz Ondřej Tolar.

Nový TV program nabízí podstatně více informací a možností, jak je utřídit podle vlastního vkusu. V podrobnostech k pořadům jsou odkazy na recenze z archivu iDNES.cz a na další informace z filmových databází FDb.cz a IMDb.com, včetně oblíbeného známkování. V detailních informacích o pořadech jsou i fotogalerie a také trailery.

„Stránku lze jednoduše a intuitivně ovládat tažením myší. Tímto způsobem si můžete i měnit pořadí TV stanic, nebo si je z programu odstranit. Pořadí stanic v programu tak může být shodné, jak je máte navolené na svém televizoru,“ doplňuje projektová manažerka Michaela Horňáková.

Novinkou je i rozdělení stanic do několika tematických skupin, se záložkami českých televizí, sportovních, filmových a dalších. U všech stanic jsou zvýrazněny i právě běžící programy a kolik času zbývá do jejich konce. Novou podobu televizního programu najdete zde:

http://kultura.idnes.cz/novy-televizni-program-na-idnes-cz-dtn-/filmvideo.aspx?c=A150330_111710_filmvideo_ber